23 hetes kismamik, hogy vagytok?
Vásároltok már?
Milyen nemű lesz a baba?
Nevetek van már?
Hogy bírjátok?
én csak 22+3 napos vagyok, de azért válaszolok ha nem baj:)
Igen, vásárolunk már, bár főleg anyukám, első unokája lesz:D Kiscipő, kisnadrág, kissapi, bady, rugi, és egy cumisüveg is van már:) Van amit egyszerűen nem lehet ott hagyni a boltban. pl 62.es méretű kis farmernaci:D Meg, " megmondalak anyának" feliratos bady:)
Kisfiút várunk, és amennyire mutogatja magát, meg is lepődnénk ha mégsem az lenne:D Pocakom is egész "fiús" , legalábbis azt mondják:)
Eddig a favorit nevek a Zalán, a Dominik és a Benjámin. De még nem döntöttük el biztosan:)
Mi nagyon élvezzük ezt az időszakot, a 16. hétig feküdni kellett,veszélyezettet terhes vagyok, úgyhogy most jó a mozgás öröme, bár szépen gömbölyödök, megérzem a súlyát:D Apa is élvezi, hogy élénken rúgdolózunk neki is: épp ma kapta az első igazi, erős rúgássorozatot, és igazán előszeretettel simogatja a gömbölyödő pocakom, már boxolna a fiával:)
Egyetlen negatív dolog, hogy elkezdtem vizesedni :(
Remélem nálatok is hasonlóan boldog a helyzet, vagy még vidámabb:)
És te hogy állsz ezekkel a dolgokkal kedves Kérdező? :)
boldog babavárást:)
Szia! Én 23+5 hetes vagyok. Szerencsére minden ok velünk. Az első két hónap volt nagyon rossz, állandóan hányingerem volt. Most már jól vagyok, nagyon élvezem ahogy kerekedek és egyre nagyobbakat rúg :-) Ami kellemetlen, hogy néha eléggé fáj és feszül az egy évvel ezelőtti laparoszkópia helye, de azért kibírható. Kisfiú lesz, most úgy néz ki, hogy Domoniknak hívják majd. A kiságy és a babakocsi már megvan a többit majd később vesszük meg.
Veled mi újság kedves kérdező?
Kedves első!
Ajánlom vizesedésre ezt a homeos szert! [link]
Nekem az első terhességemmel csodákat tett! :D
Én ma töltöttem be a 23. hetet! :D
2. kislányunkat várjuk, az első 22 hónapos! :D
Nekem vásárolnom nagyon nem kell, mert a lányomról minden meg van! :D Bár azért én is elcsábulok egy egy cuki ruhára! :D
Nálunk a név meg van! Ilka Szaffi lesz! :D Nagyon aktív kislány, aktívabb mint a nővére volt odabent!
Első vagyok:) Köszönöm szépen a tippet, kipróbálom biztosan:)
Igazán szép neveket választottatok:) Ha tényleg olyan mozgékony, akkor illik nagyon hozzá:) mi kisfiunk is elég mozgékony, kis buzgó mócsing:D
Ha kislányunk lett volna Evolett, vagy Kinga lett volna:)
Első kislányodat hogy hívják?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!