25 hetes kismamik, Ti hogy vagytok?
Én még nem dagadok, de most már kezdem érezni, hogy néha nem túl rózsás a helyzet.Eddig észre sem vettem, hogy babás vagyok. :)
Most nagyon beindult a pocak nővekedés is, és már most kényelmetlen az éjszakai alvás.
Nem tudok enni, csak nagyon keveset.Gyümölcsöt szinte minimálisat, annyira puffaszt. :(
jól vagyok, egyfolytában mennék valahova :) nem dagadok szerencsére, de igyekszem is figyelni, polcolom a lábam mindennap kicsit, mérek vérnyomást rendszeresen, cukrot is:) az alvás elég nehézkes már, és még hol a vége! nagyon élvezem ezt a sok rugdosást, jó érzés, hogy bejelentkeznek babák. különösebb panaszom nincs, de azért sokat pihizek egy nap.
24 hikm
Sziasztok! :)
24 hetes kismama vagyok. Én a keményedéssel szenvedek. :( Eddig nagyon büszke voltam magamra, mert a 21. héten még csak 2.5 kg plusz volt rajtam, most egy-két hete viszont sajnos megindult a súlyom, annak ellenére, hogy a táplálkozásom semmit sem változott. :( Most 5-5.5 kg-nál tartok.
Egyébként kislányt várok! :D Na és Ti?
Nekem még nem tudták megmondani, hogy ki lakik odabent. :(
Eddig 3 kg-ot híztam, de első terhességnél is ilyenkor kezdem el felszedni a kilókat. Jó lenne most nem hízni 18 kilót! :)A mocorgásról annyit , hogy esténként próbára tesz rendesen."megtámadja" a húgyhólyagomat és...kész. 5 percenként wc, de van mikor már hiába megyek, csak az érzés olyan, mintha rögtön bepi.. :)
az én lábam szerencsére nem dagad annyira mint múltkor abban a nagyon melegben, viszont a fejem széthasad néha, rengeteg folyadékot iszok, kívánom is, és wcre is félóránként járok. 2 hete elkezdett fájni a derekam, elég kényelmetlen már néha az alvás is. eddig nem émelyegtem legalábbis a 13. hét óta nem, de ma megszeretgettem a wccsészét :(
a kis prücsök (fiúcska lesz) mostanában nagyon belehúzott a mocorgásba és nem semmi mikor kitolja magát, elég torz tőle a pocakom és kicsit fáj is
gyümölcsöt zöldséget minden nap eszek, nekem ez a nasi, néha egy kis kukorica rúd, étcsoki vagy jégkrém de nem viszem túlzásba
71 kgról indultam, a hányás miatt leadtam az elején 3 kg-t, most tartok 73 kgnál szóval +2 k van rajtam
ugyanúgy megyek bevásárolni, biciklizek, főzök, takarítok, próbálom nem elhagyni magam akármennyire is fárasztó :)
további boldog babavárást nektek
25+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!