Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes kismamik, Ti hogy...

25 hetes kismamik, Ti hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 09:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ma felettéb sz.ul. Fáj a lábam, derekam, könyököm, és nem ment le éjszaka sem a dagadás a lábamról :))
2013. júl. 5. 09:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Én még nem dagadok, de most már kezdem érezni, hogy néha nem túl rózsás a helyzet.Eddig észre sem vettem, hogy babás vagyok. :)

Most nagyon beindult a pocak nővekedés is, és már most kényelmetlen az éjszakai alvás.

Nem tudok enni, csak nagyon keveset.Gyümölcsöt szinte minimálisat, annyira puffaszt. :(

2013. júl. 5. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:

jól vagyok, egyfolytában mennék valahova :) nem dagadok szerencsére, de igyekszem is figyelni, polcolom a lábam mindennap kicsit, mérek vérnyomást rendszeresen, cukrot is:) az alvás elég nehézkes már, és még hol a vége! nagyon élvezem ezt a sok rugdosást, jó érzés, hogy bejelentkeznek babák. különösebb panaszom nincs, de azért sokat pihizek egy nap.

24 hikm

2013. júl. 5. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

24 hetes kismama vagyok. Én a keményedéssel szenvedek. :( Eddig nagyon büszke voltam magamra, mert a 21. héten még csak 2.5 kg plusz volt rajtam, most egy-két hete viszont sajnos megindult a súlyom, annak ellenére, hogy a táplálkozásom semmit sem változott. :( Most 5-5.5 kg-nál tartok.

Egyébként kislányt várok! :D Na és Ti?

2013. júl. 5. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, én két kislányt :) jó sok plusz kilóval már, sajnos :)
2013. júl. 5. 09:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Két kislány? Azt a mindenit! Hát akkor duplán gratulálok! Csodás babavárást! :)
2013. júl. 5. 09:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Nekem még nem tudták megmondani, hogy ki lakik odabent. :(

Eddig 3 kg-ot híztam, de első terhességnél is ilyenkor kezdem el felszedni a kilókat. Jó lenne most nem hízni 18 kilót! :)A mocorgásról annyit , hogy esténként próbára tesz rendesen."megtámadja" a húgyhólyagomat és...kész. 5 percenként wc, de van mikor már hiába megyek, csak az érzés olyan, mintha rögtön bepi.. :)

2013. júl. 5. 11:18
 8/11 anonim ***** válasza:

az én lábam szerencsére nem dagad annyira mint múltkor abban a nagyon melegben, viszont a fejem széthasad néha, rengeteg folyadékot iszok, kívánom is, és wcre is félóránként járok. 2 hete elkezdett fájni a derekam, elég kényelmetlen már néha az alvás is. eddig nem émelyegtem legalábbis a 13. hét óta nem, de ma megszeretgettem a wccsészét :(

a kis prücsök (fiúcska lesz) mostanában nagyon belehúzott a mocorgásba és nem semmi mikor kitolja magát, elég torz tőle a pocakom és kicsit fáj is

gyümölcsöt zöldséget minden nap eszek, nekem ez a nasi, néha egy kis kukorica rúd, étcsoki vagy jégkrém de nem viszem túlzásba

71 kgról indultam, a hányás miatt leadtam az elején 3 kg-t, most tartok 73 kgnál szóval +2 k van rajtam

ugyanúgy megyek bevásárolni, biciklizek, főzök, takarítok, próbálom nem elhagyni magam akármennyire is fárasztó :)

további boldog babavárást nektek

25+2 hkm

2013. júl. 5. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Én tegnaptól 26 hetes vagyok. Fekvésre vagyok ítélve, mert különben sokat keményedek. Kisfiam lesz, rengeteget mocorog :-) Az alvás nekem nagyon jól megy még, legnagyobb bajom, hogy nem tehetem a dolgom, ahogy szoktam. Naponta be kell osztanom, hogy pl. ma csak moshatok, holnap csak porszívózhatok...stb és minden kissebb munka után dupla pihi. Két gyerkőcöm van, nekik is jobb lenne, ha mindenfelé mennénk, de ez van, majd jövőre :-)
2013. júl. 5. 14:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Ahogy telik az idő egyre hamarabb fáradok, borzasztó kellemetlen.Ti mit tesztek ez ellen a pihenésen kívül?
2013. júl. 19. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!