Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismamik hogy vagytok...

33 hetes kismamik hogy vagytok? Mennyit nőt a súlyotok? Dolgoztok még?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 08:57
 1/6 kabymaci ***** válasza:
Szia igaz én még csak 31 hetes terhes vagyok de remélem nem baj hogy válaszolok. Én nagyon jól vagyok jelen pillanatba élvezem a lehülést. Nem dagad a lábam!! Eddig fejfekvésbe volt a baba most vissza fordult medencébe..én dolgozok még a családi válalkozásunkban nem megterhelő igy még 1 hónapot minimum tervezek dolgozni. Én túlsúlyal kezdtem de az elején lefogytam 6 kg és most azt szedtem eddig vissza kb. És te kérdező?
2013. jún. 26. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
szia, én nagyon jól vagyok. túl jól! a munkát már abbahagytam, bár ehhez az is hozzájárult, hogy 200 km kellett vezetnem minimum naponta.a 23. hét óta nem dolgozom. a súlyom elszabadult...63 kg-ról indultam 172 cm-rel és most 76kg vagyok...de egyébként nem vagyok elhízva, csak a mérlegre rossz felállni, pedig már egy hónapja terhes vitamint se szedek és nem is eszem sokat...
2013. jún. 26. 09:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)

Én már csak a héten dolgozok és utána szabira megyek ezek után meg szülési szabira. :D

Van már egy két és féléves lányom akinek már jövőhéttől nem lesz bölcsije így itthon maradok vele már.

Én 6kg-nál tartok. Igaz sokat mozgok. Tornázok is meg odafigyelek miket eszek. Mindent eszek csak mértékkel.

Egyedüli "gondom" hogy türelmetlen vagyok. Sajnos ezt már én is érzem és pont a férjemmel vagyok a legjobban. Nagyon könnyen robbanok. Bár lehet azért mert már elfáradtam a munkahelyemen is és napok óta vagy nem tudtam rendesen aludni a melegtől, vagy hülyeségeket álmodtam és azért nem pihentem. Na majd meglátjuk mi lesz egy hét múlva már amikor már tényleg csak magamra és a családomra tudok koncentrálni. :)

Milyen nemű lesz a babátok?

Én nekem kisfiút mondtak a 20dik héten de azóta kelme nem mutatta meg magát. :D .D

2013. jún. 26. 10:17
 4/6 kabymaci ***** válasza:
Első vagyok fiú lesz és Zsombornak fogják hívni :)
2013. jún. 26. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 33 hetes vagyok mensi szerint, doki szerint 34 ...

Kisfiam lesz, 3. baba...van már egy kisfiam és egy kislányom...

46 KG-ról indúltam és most 53 kg vagyok....

Én nem is dolgoztam mert a kicsikkel voltam itthol, szóval nem dolgozom, de mégis egész nap :DD

2013. jún. 26. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Én tök jól vagyok :) Bár a hosszú séták már nem mennek :D

Eddig 6 kilónál tartok..

Már a 6. hét óta nem dolgozok (raktári meló, doki letiltott róla).

Nekünk kislányunk lesz, Aliz lesz a neve :)

33+4 hkm

2013. jún. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!