33 hetes kismamik hogy vagytok? Mennyit nőt a súlyotok? Dolgoztok még?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
Én már csak a héten dolgozok és utána szabira megyek ezek után meg szülési szabira. :D
Van már egy két és féléves lányom akinek már jövőhéttől nem lesz bölcsije így itthon maradok vele már.
Én 6kg-nál tartok. Igaz sokat mozgok. Tornázok is meg odafigyelek miket eszek. Mindent eszek csak mértékkel.
Egyedüli "gondom" hogy türelmetlen vagyok. Sajnos ezt már én is érzem és pont a férjemmel vagyok a legjobban. Nagyon könnyen robbanok. Bár lehet azért mert már elfáradtam a munkahelyemen is és napok óta vagy nem tudtam rendesen aludni a melegtől, vagy hülyeségeket álmodtam és azért nem pihentem. Na majd meglátjuk mi lesz egy hét múlva már amikor már tényleg csak magamra és a családomra tudok koncentrálni. :)
Milyen nemű lesz a babátok?
Én nekem kisfiút mondtak a 20dik héten de azóta kelme nem mutatta meg magát. :D .D
Én 33 hetes vagyok mensi szerint, doki szerint 34 ...
Kisfiam lesz, 3. baba...van már egy kisfiam és egy kislányom...
46 KG-ról indúltam és most 53 kg vagyok....
Én nem is dolgoztam mert a kicsikkel voltam itthol, szóval nem dolgozom, de mégis egész nap :DD
Én tök jól vagyok :) Bár a hosszú séták már nem mennek :D
Eddig 6 kilónál tartok..
Már a 6. hét óta nem dolgozok (raktári meló, doki letiltott róla).
Nekünk kislányunk lesz, Aliz lesz a neve :)
33+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!