21 hetes kismamik, hogy vagytok? Kislányt vagy kisfiút vártok? Neve?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 16:04
1/14 anonim válasza:
19+4 hetes kismama vagyok, remélem nem baj, hogy idekontárkodok :)
Úgy néz ki, hogy kisfiunk lesz, és jelenleg a Máté név a befutó :)
És nálad ?
2/14 anonim válasza:
20+3 -nál tartunk, nagyon jól érezzük magunkat és Gergőnek várjuk :) Ti? :)
3/14 A kérdező kommentje:
Szia!
Semmi baj, nyugodtan írhatsz! :D
Jelenleg 21 hetes 1 napos vagyok, kislánykát várunk. Sajnos igazi neve még nincs, csak a tesó nevezte el Minnie-nek. Tesó most 3 éves nagyfiú.
2013. júl. 8. 16:15
4/14 anonim válasza:
Én is 19+4 vagyok, első baba! :-) 2 helyen is kislányt tippeltek, de még nem tuti, mint ahogy a név se, de eddig a Noémi a befutó. :-) Különben jól vagyok, élvezem a motoszkálást. :-)
5/14 anonim válasza:
De jó, mindenki 19+4 hetes, hát én is az vagyok. Kislányt várunk, egyelőre megvagyunk, bár sajnos nem volt problémamentes a terhesség, de per pill. - lekopogom - minden rendben. Sarolta lesz.
6/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy mindenki jól van! Nekünk is nehezen indult, de már minden a legnagyobb rendben! :D
Ki hol fog szülni?
2013. júl. 8. 16:33
7/14 anonim válasza:
Az én terhességem se indult problémamentesen...de lekopogom én is, most minden OK ! :) Nálatok mi volt a probléma?
Hol szülök ? Jó kérdés... makói vagyok, az orvosom hódmezővásárhelyi,de ő nem vállal szülést, így vagy az általa ajánlott orvosnál Szegeden, vagy a számomra szimpatikusnál Makón.
8/14 anonim válasza:
Nálam (5. vagyok) jó nagy mióma a méh hátsó falán kívülről, amit a terhesség alatt vettek csak észre, :-/ mert véreztem a 8. héten. Azóta találtam egy nagyon szuper dokit, és egyelőre ilyen fronton még nem volt baj. Aztán volt egy rossz AFP eredmény is, de mivel jó kombinálttal volt "kombinálva" :-) és a genetikai UH is jó lett, picit megnyugodtunk. SOTE I-en fogok szülni.
9/14 anonim válasza:
Nekem pecsételő vérzés volt a 6. hét környékétől,így a 12. hétig utrogestant használtam. Azóta két alkalommal volt barnázásom, ami vszínű a korábban meglévő méhszájsebem miatt volt,mert se hematoma ,se más ok nem volt rá.. szóval táppénz, sok pihi,de azért persze itthon teszek-veszek, vizsgálatokra elsétálok...
10/14 anonim válasza:
Én ma töltöm a 21 hetet! Sajna még nem tudjuk fiú vagy lány,mert egyelőre a popiját volt hajlandó megmutatni.Nevekben eddig a Lili és a Gábor áll az első helyen. De talán majd csütörtökön a 4D-n nem lesz szégyenlős. :D Amúgy hála istennek jól vagyok :) Én az István kórházban szülök majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!