Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól kezdtétek el vásároln...

Mikortól kezdtétek el vásárolni a babának? Van olyan aki már az első hetekben?

Figyelt kérdés
8 hetes vagyok és nagyon szeretnék már legalább egy kiscipőt,zoknit venni a kicsimnek,de az anyósék lehurrognak.Pedig én nem vagyok babonás!Szerintetek meddig várjak még legalább?
2013. júl. 12. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A 12. héttől folyamatosan vásároltam, minden hónapban valamit, így nem kellett egyben a végén sokat költeni, apródonként beszereztünk mindent.
2013. júl. 12. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
12. héttől elkezdtem venni a cuccokat, mivel szerintem nem szabad úgy hozzá állni hogy jajj bármi történhet, fő a pozitív gondolkodás! (és ha mégis történne, nem lenne kisebb a fájdalmam amiatt hogy nem vettem még semmit neki), a másik pedig, így azért sokkal olcsóbban kijöttem, figyeltem mikor mi akciós, és nem kellett az utolsó héten óriási pocakkal, akció nélkül normál áron megvenni mindent.
2013. júl. 12. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

hát én "4 hetesen" vettem egy body-t, páromnak, a "bejelentéshez" :)

a 12. hét után is már ezt+azt, de nem volt tudatos, hogy addig semmit se veszek, azóta meg folyamatosan.

két babát várunk, én képtelen lennék már utánamászni mindennek :(

babonás nem vagyok:)

25 hikm

2013. júl. 13. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok babonás, egyáltalán. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt sem tartottam hatalmas titoknak, ha úgy adódott, elmondtam. Úgy vagyok vele, hogy ha valami baja lett volna, nem azért, mert elmondtam akárkinek is.

Még alig vettem valamit, de csak mert nem tudjuk, hogy milyen nemű lesz. Az első gyerekem fiú, így esetleg csak ruhákat kell vennem, ha kislány lakik odabent.

2013. júl. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!