Mikor kezdtetek el barnázni az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
Én anno a hetedik hétben, vetéléssel végződött. Most újra kismama vagyok és félek.2011. dec. 14. 12:54
1/10 anonim válasza:
Szedsz valami progeszteront? Utrogestan, ilyesmi?
2/10 anonim válasza:
6.hét körül, rögtön doki, 2hét fekvés, utro, ne félj, csak azonnal menj orvoshoz!!!Minden rendben lesz, így kell hozzáállni!
3/10 anonim válasza:
Én 10. héten, de utána csúnyán belázasodtam... úgyhogy inkább attól jött nekem. A baba megvan :)
4/10 anonim válasza:
7-16. hétig előfordult vagy 5x. Ebből 2x élénkpiros vér is volt. Baba rendben van, most 4 hónapos, épp a kiságyban alszik :)
5/10 anonim válasza:
A 8. héten, de kiderült, hogy be van gyulladva a méhszájam. A második trimeszterben kaptam rá Betadine kúpot, elmúlt, és most már 9 hónapos a kislányom. :)
6/10 anonim válasza:
Szinten a 7-dik heten kezdodott es nekem is sajnos vetelessel vegzodott meg 2009-ben. A masodik terhessegemnel nem volt semmi gond. Azota mar 22 honapos a kisfiam.
7/10 anonim válasza:
én ugy 6 hetes lehettem mikor elkezdtem barnázni.nagyon megijedtem,ráadásul akkor péntek délután volt,igy már dokihoz sem mehettem.hétfőn egyből doki.gondoltam majd ad valamit,de semmit nem adott.még annyit sem mondott hogy pihenjek vagy ilyesmi,pedig osztályvezető főorvos volt akihez akkor mentem(sztk).szerencsére 1-2 nap múlva elmúlott,de nagyon féltem h nehogy baj legyen.már azóta 2 éves a fiam.
8/10 anonim válasza:
5 hetesen kezdődött, hetekig tartott, szinte minden nap. Kaptam rá Duphastont, a barnázás ugyan nem múlt el, a baba viszont megmaradt, most 24 hetes.
Ha már van mögötted egy vetélés, nyugodtan mondd el a félelmeidet az orvosnak, és ha esetleg barnázást észlelsz, harcolj ki valamilyen gyógyszert rá, ne hagyd annyiban! Nekem a harmadik orvos volt hajlandó felírni. :S
Jó, és a lehetőségekhez képest nyugodt babavárást kívánok Neked!
9/10 anonim válasza:
6-ik héten, Utrogesztánt kaptam a 12-ik hétig és sokat kellett pihennem. Már 2 éves akislányom.
Most a második babámat várom és nem barnáztam egyáltalán.
11 hetes kismama
10/10 anonim válasza:
5 hetesen 8. hétig semmit nem kaptam 23 hetes vagyok Hála Istennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!