Mikortól kezdtétek el vásárolni a babának? Van olyan aki már az első hetekben?
En is azt tanacsolom, hogy meg varj egy kicsit....nekem sajnos az elso missed ab-al vegzodott, igy a mostani terhessegemnel csak a 22 heten mertem venni egy kiscipot. Most tartok ott hogy batrabb vagyok, pedig mar lassan a 30 hetbe lepunk....
29+5nkm
14 hetesen kaptam anyumtól egy rózsaszín cipellőt, mikor megtudtuk, hogy kislányka:-) 18 hetesen rendeltem meg a kiságyat. Utána mindent, ami kellett:-)
29hkm
Azt hiszem a 12. hét előtt vettem talán egy body-t, hogy mégis meglegyen a jól eső érzés. Aztán a 12. heti uh után megvettem az övterelőmet a kocsiba. És onnantól kezdve folyamatosan szereztem be a dolgokat a babának és magamnak.
Mivel nem kevés pénzről van szó, és én marhára élveztem a cuccok felkutatását, így most a 29. hétre mindenem megvan. Jól tettem, hogy elkezdtem korán vásárolni, mert most már munka után nem vagyok képes elmenni vásárolgatni (feszül a hasam, fáj a derekam nap végére), és szerintem ez akkor sem lesz már sokkal jobb, amikortól itthon leszek. Szóval nekem pl ez vált be. Kinek a pap ugye :)
Jah, babonás egyáltalán nem vagyok, és attól sem rettegtem, hogy majd lesz valami gond. Ha mégis lett volna, akkor szépen elpakoltam volna mindent jó mélyre, és elővettem volna, amikor újra aktuális.
Szerintem úgy csináld, ahogy te jónak látod. És a terhesség és baba körül még 600 000 ilyen jellegű döntést kell hoznod. Minden egyes kérdésnél A-tól Z-ig az összes létező választ hallani fogod :) Persze van, amiben többen egyetértenek, van nagy általánosság, de általában mindent mindenki máshogy csinál, és máshogy él meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!