Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki terhesség...

Van olyan, aki terhesség alatt használt mikrót és semmi baja nem lett a babának?

Figyelt kérdés
Az első trimeszterben vagyok és a munkahelyemen mikróban melegítem meg az ebédemet. Eddig eszembe sem jutott a sugárzás. Lehet ebből esetleg baj? Ha igen, mit okozhat?

2013. júl. 11. 19:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem lesz baja a babának, ha mikróban melegíted az ételt.
2013. júl. 11. 19:51
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
A mikró ugyanolyan sugárzással müködik, mint a telefon vagy a rádió, semmi bajod sem lesz töle.
2013. júl. 11. 19:59
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a terhes nők 95%-a használ mikrót... semmi bajod sem lesz tőle :)
2013. júl. 11. 20:02
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Na én nem is tudtam, hogy nem lehet használni a mikrót... másfél éves a gyerek :D viccen kívül, nem lesz bajod a mikrótól.
2013. júl. 11. 20:08
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
A mikróajtón azért van a fém rács, és azért van az egész háza fémből, hogy a sugárzás ne tudjon kijönni. Faraday-kalitkának hívják ezt a jelenséget, hogy nem jut ki az elektromágneses sugárzás, utánanézhetsz, ha gondolod. Az ételt nem változtatja meg, amit beleraksz, az nem válik sugárzóvá. Ha nagyon régi típusú készülékről van szó, ami a kinyitáskor nem áll le azonnal, akkor ne nyitogasd menet közben, de egyéb esetben nem kell aggódnod.
2013. júl. 11. 20:08
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a legtöbb kismama használ mikrót! :) Ne aggódj!
2013. júl. 11. 20:09
 7/22 anonim ***** válasza:
22%

jaj

az nem sugárzás te

az csak hő

maximum égési sérülést szenvedhetsz ha nem jó az ajtó szigetelése de az meg úgyis látszik

(azt hittem már minden felnőtt ember tisztában van hogy a mikrohullámú sütő nem sugároz, csupán melegít)

2013. júl. 11. 20:10
 8/22 A kérdező kommentje:

köszi a megnyugtatást:)

Kedves utolsó, rosszul tudtad, mert nem minden ember tudja h csak melegít, itt vagyok én példának. Dehát Te is tévedhetsz, mintahogy én is:)

2013. júl. 11. 20:17
 9/22 anonim ***** válasza:
56%
Két szép egészséges gyerekem van:)
2013. júl. 11. 22:21
 10/22 anonim ***** válasza:
56%
Van :) Nagyjából mindenki, aki ezt olvassa legalàbbis.
2013. júl. 11. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!