Használt vki Bioparox sprayt a terhesség korai szakaszában?
Figyelt kérdés
Sajnos 3hete tuszos mandulagyulladasom volt és bakteriális, amit antibiotikummal kezeltek ki.MOst megint kezd fájni a torkom és meg akarom előzni a bajt.Ezért gondoltam erre, ezt ajánlottak.2013. ápr. 12. 18:34
1/4 anonim válasza:
Ez tényleg jó! Én is használtam terhesség alatt. Használt is (ha az elején elkapod) és lehet is alkalmazni, mert csak helyileg hat. De nem tudom mennyi idős kismama vagy, az első 3 hónapban talán megkérdezném a nőgyógyászt. Ő tuti tudja!
2/4 A kérdező kommentje:
5.hétben járok
2013. ápr. 12. 20:34
3/4 anonim válasza:
Igen, én használtam! Szintén a terhesség első harmadában, mert hörghurutom volt, és nem használt az antibiotikumos kezelés sem. Így kb. a 8. hét körül kezdtem el használni, a nőgyógyászom javaslatára. És végig használtam, kúraszerűen. (És még utána 2-3 napot, alkalomszerűen, mivel egyszerűen úgy fulladtam, hogy nem kaptam levegőt.) Merem ajánlani, tényleg jófajta gyógyszer, nem ártalmas (a kiskönyvemben is szerepel, mint javasolt gyógyszer elhúzódó hörghurutra), és tényleg használ.
21 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Használtam, kb. 13 hetesen, de nem használt, muszáj volt atibiotikumot szednem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!