Kedves kismamák, anyukák! Van közületek olyan személy, aki a nemvártja előtt pár nappal barnázása, vagy kissebb vérzése volt?
Csak azért kérdezem,mert ma ezt fedeztem fel magamnál,és nem tudom jót vagy rosszat jelent?Görcsölget az alhasam,melleim fájnak napok óta,fáradékony vagyok--bár ez lehet ez időjárástól is.
Lécci válaszoljatok,ha volt nektek ilyen.Milyen jellegű,színű folyás volt?Hány nappal pé után?És mikor lett a tesztetek +?29 naposak a ciklusaim,és ma vagyok a 26-ik cn-om.
És gratulálok nektek!!!
Szia!
Nekem 28 naposak voltak a ciklusaim, mindig hétfőn 9-kor jött meg!
Amikor sikerült,akkor vasárnap együtt voltunk a párommal és igazi piros vérzés jelentkezett,el is keseredtünk,meg meg is lepődtünk!Viszont másnap,sőt reggelre sem semmi!Eléggé fájt a hasam,minzha meg akarna mégis jönni!De pisilni is sűrűn jártam így elmentem a körzeti orvoshoz,h szerintem felfáztam,de lehet h terhes is vagyok!Ez a nem várt után 4 nappal volt!Ügyelet,vese uh,nőgyógyászat... Ott csináltak egy tesztet,ami + lett!:))
Viszont hugyhólyaggyulladásom is volt,amire antibiotikumot írtak!Mindez csütörtök volt,heppy az egész család...:)))
Vasárnap megint elkezdtem vérezni!Hematómám volt!Szigorú fekvés 12.hétig!
Utána zavartalan terhesség 31.hétig,most ismét fekvés,mert nem vagyunk jóban a frontokkal!
Tehát nekünk így kezdődött!
Nagyon drukkolok!
Puszi
Remélem tudtam "segíteni" vagy Reményt adni!!!
Nekem a nem várt előtt 3 nappal volt egy kis vérzés-barnázás. Le is mondtam arról a hónapról. Ennek ellenére nem jött meg, és hamarosan itt lesz a picim a karomban.
Nem feladni!!! Minden jót!!
Üdv:
39 hetes
Gratulálok nektek!!!
Ma szintén pecsételő vérzésem van,a hőm változatlanul 36,9.
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek nekem!Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!