Lehet másik orvossal is meg kéne nézetnem magam?
Sziasztok
Ma voltam nőgyógyászaton, és a doki 2x nyomkodta csak meg a hasam többször nem, kérdezte h mikor volt utolája meg a nemvárt én meg válaszoltam neki h júni 6.án meg mondtam neki h 22-23.án volt barnás folyásom. Kérdezte h teszteltem e mondtam h igen, de a teszt semmit nem mutatott se akkor sem az előző terhességemnél el mondtam a tüneteket.
a Barnás folyásra annyit mondott hogy sárgatest hiány miatt volt. fel írt egy gyógyszert amit 5 napon keresztül szednem kell 2x1-et hogy meg indítsa a mensit, de ha nem jön meg akkor 22-23.a körül mennyek vissza, ki számolta h kb 5 hetes vagyok ma... Legalább egy uh-ra el kellett vana küldeni nem? 7 napja késik a mensim...
Nem értettem én sem h mivan, mert mikor kérdezni akartam már ki is küldött, eredetileg nem ő a dokim de a dokimnál az összeds időpont le volt már foglalva szóval kénytelen voltam hozzá menni, holnap megyek reggel próbaidőre dolgozni és akkor reggel nem is tudtam vna menni..
De amióta be vettem egy gyógyszert azóta a jobb alhasam ha fel állok hírtelen görcsbe rándul emg ha nyújtózok akkor is...
Ne szedd be a gyógyszert. Uh-ra a 7 héten érdemes menni.
Ha a gyógyszert a sárgatest-hiányra kaptad, nem lehet, hogy az esetleges terhesség megtartására kaptad, csak félreértettél valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!