Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet másik orvossal is meg...

Lehet másik orvossal is meg kéne nézetnem magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ma voltam nőgyógyászaton, és a doki 2x nyomkodta csak meg a hasam többször nem, kérdezte h mikor volt utolája meg a nemvárt én meg válaszoltam neki h júni 6.án meg mondtam neki h 22-23.án volt barnás folyásom. Kérdezte h teszteltem e mondtam h igen, de a teszt semmit nem mutatott se akkor sem az előző terhességemnél el mondtam a tüneteket.

a Barnás folyásra annyit mondott hogy sárgatest hiány miatt volt. fel írt egy gyógyszert amit 5 napon keresztül szednem kell 2x1-et hogy meg indítsa a mensit, de ha nem jön meg akkor 22-23.a körül mennyek vissza, ki számolta h kb 5 hetes vagyok ma... Legalább egy uh-ra el kellett vana küldeni nem? 7 napja késik a mensim...

2013. júl. 11. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem hülye ez az orvos ha jól értem 5 hetes terhes vagy akkor minek kell megindítani a menszit? Sürgősen menjél másik orvoshoz.
2013. júl. 11. 16:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem értettem én sem h mivan, mert mikor kérdezni akartam már ki is küldött, eredetileg nem ő a dokim de a dokimnál az összeds időpont le volt már foglalva szóval kénytelen voltam hozzá menni, holnap megyek reggel próbaidőre dolgozni és akkor reggel nem is tudtam vna menni..

De amióta be vettem egy gyógyszert azóta a jobb alhasam ha fel állok hírtelen görcsbe rándul emg ha nyújtózok akkor is...

2013. júl. 11. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem szedném azt a gyógyszert, amíg nem tudom meg biztosan, hogy mi a helyzet. Nem tudod felhívni a te orvosodat? Mi a gyógyszer neve? Mikor elmaradt a mensim nekem is barnás folyás volt helyette, nekem gyanús volt, azért teszteltem.
2013. júl. 11. 17:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak holnap tudom fel hívni, teszteltem de nem mutatott egy teszt sem semmit.. Meg én már voltam terhes és akkor se mutatta ki a terhességet a teszt 9. hétben tudtam meg h babát várok de utána volt egy missed ab-om :( Ha 5 hetes terhes vagyok akkor nem értem minek írta fel a gyógyszert :(
2013. júl. 11. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi a gyógyszer neve?
2013. júl. 11. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy, akkor szerintem hormonpótlást kellett volna kapnod. Főleg, ha a teszt sem mutatott semmit. Vagy legalább egy uh.
2013. júl. 11. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
menj el egy uh-ra. Hátha látni már valamit. Addig ne kezdj el szedni semmit amig nem biztos hogy nincs terhesség.
2013. júl. 11. 17:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem otthon vagyok, este meg írom a gyógyszer nevét. De az a baj hogy semmi.olyat nem mondott hogy egy uh-D kéne csinálni, fel írta a gyógyszer és annyi ki küldött.
2013. júl. 11. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne szedd be a gyógyszert. Uh-ra a 7 héten érdemes menni.

Ha a gyógyszert a sárgatest-hiányra kaptad, nem lehet, hogy az esetleges terhesség megtartására kaptad, csak félreértettél valamit?

2013. júl. 11. 18:07
 10/10 A kérdező kommentje:
nem, tisztán emlékszem arra h azt mondta h ha eddig nem jött meg a mensim akkor az a gyógyszer amit fel írt majd meg indítja, de csak 5 napig kell szednem, és ha nem jön meg akkor menjek csak vissza 22-23.a körül
2013. júl. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!