Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes kismamik, vannak...

39 hetes kismamik, vannak tüneteitek, hogy hamarosan kibújik? Nekem még semmi.

Figyelt kérdés
Még a nyákdugó sem ment el, pedig elvileg csütörtökön, vagy pénteken szülnék....Fájásaim sincsenek. Semmi.:(
2009. okt. 18. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tegnap 14:13 vagyok.

Lépcsőzés, szex, sok tonikot inni (állítólag a kinin beindíthatja a szülést), torna, séta, séta, séta, takarítás (csak óvatosan, azért nem létrázni), szex, szex :) (még jó is, utána jó sokáig nem lehet), még lépcsőzés, ezeket felváltva, hajrá, könnyű szülést kívánok!

2009. okt. 21. 15:23
 12/14 A kérdező kommentje:
:) A harmadikon lakom, úgyhogy lépcsőzésből nincs hiány. A tonicot nem szeretem, a szexet majd este.:)
2009. okt. 21. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem semmi jelem nem volt.

Se jóslók, se nyákdugó, se leszálló has, semmi.

Kiírt napomon még sorban álltam az Émásznál.

Másnap megnézett a doki, már egy ujjnyira nyitva voltam, de semmi fájás.

Befektetett, hogy másnap megindítja. Délután még hazamenetel előtt megnézett megrepedt a burok, így voltam el este 9ig, eleinte fájások nélkül, aztán egész "kellemes", laza fájásokkal. Fél 12-kor meg már anyuka voltam.

Szóval fel a fejjel, az hogy nincs jel, abszolút semmit nem jelent...

2009. okt. 21. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, és két napig létráztam 8ablakmosás, függönycsere), előtte két hétig fürdőszobát burkoltak a fiúk és meg utánuk takarítottam, a szex mondjuk nekünk tiltólistás volt, de volt hidegfront és telihold egyszerre és nem szültem meg előbb.
2009. okt. 21. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!