39 hetes kismamik, vannak tüneteitek, hogy hamarosan kibújik? Nekem még semmi.
Szia!
Én is csütörtökre vagyok kiírva. A nyákdugót én sem láttam, de az is lehet, hogy nem vettem észre. Nekem is vannak napközbn enyhe alhasi görcseim, meg tagnap éjszaka 11:51-töl 10 és 5 perces fájások váltogatták egymást 2-ig, aztán egy 20 perces és egy 35 perces fájás volt, majd abbamaradt a dolog. Remélem ez már jelez valamit, mert már szeretném látni a picit.
Kitartást mindenkinek és könnyű szülést. :-)
sziasztok
én 14hónapja szültem.csak megnyugtatásból írok nektek.
nekem a 30.héttől voltak folyamatosan joslófájásaim.de jött egy nap, nagyon jól éreztem magam, semmi josló.aztán este pukk ,elfolyott a magzatvízem, 5óra múlva (már benn a kórházban) megindultak a fájások, és ismét 5óra múlva (császárral ugyan,de )megszületett az én kisfiam.
ja, és pont 1héttel voltam a kiírt nap elött.
szóval, jöhet a babó akár, mint derült égből villámcsapás.
sok boldogságot, könnyű, gyors szülést kívánok nektek
Én 10 hónapja szültem a babámat, szintén csak megnyugtató szavakat szeretnék írni.
39+3.hétre szültem úgy, hogy nem volt semmi előjel! Vasárnap szültem, előtte pénteken voltam dokinál, aki azt mondta, hogy van még hátra bő egy hét! Aztán egyszer csak jöttek a fájások, a doki meg jól meg volt lepődve, hogy ezt hogy csináltam :)
Szóval ne izgulj(atok), lehet hogy 10 perc múlva jönnek a fájások!
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!