Ti bennetek nincs benne a félelem, hogy túl hordjátok a babát, és beleőrültök a várakozásba?
Figyelt kérdés
Nekem 4. babám jövő hét vasárnapra vagyok kiírva hivatalosan, eddig rengetegszer voltak erős jóslóim, görcsök keményedések, de két napja semmi, méhszáj értékem sem a legjobb nem változik hetek óta Cg. 2111. A babám ha időre születik 4kg környékén lesz. Semmi nem indítja be a szülést már mindent kipróbáltam. Az első háromnál a magzatvizem sem folyt el, úgy kellett burkot repeszteni. Szeretnék már túl lenni rajta megőrjít ez a várakozás!2013. júl. 10. 21:07
1/15 anonim válasza:
Irigylem a problémádat. Én 4 éve azt várom hogy egyáltalán teherbeessek. Nem hiszem hogy ezt a pár napot olyan nehéz lehet kibirni főleg 4. gyereknél. Persze érthető hogy túl akarsz rajta lenni és már nehéz, de azért nem hiszem hogy ennyire meg kéne örülni a pár nap miatt.
2/15 anonim válasza:
én attól jobban félek, hogy koraszülés lesz, attól még sose féltem, hogy túlhordom, felőlem...:)
3/15 anonim válasza:
Bocsi, de ez inkább hisztinek hangzik... Engem a 42. héten indítottak, de még egy jóslom se volt, totál zárt voltam, és már egy hete bent feküdtem túlhordással, gondolhatod, én hogy vártam. Jha, és első baba volt... De beleőrülni? Ehh, max csak hogy jól legyen.
4/15 anonim válasza:
Én is túlhordtam, de semmi ilyesmit nem éreztem, csak már vártam nagyon. Mondjuk ne haragudj, de nem értem, hogy még másfél hét van a kiírt időig, de te már mindent kipróbáltál, hogy beindítsd a szülést...
5/15 A kérdező kommentje:
Nem volt zökkenőmentes az első három sem, második gyermekem a túlhordás miatt lett értelmileg visszamaradott, a harmadik gyermekemnél sem vették észre a komplikációt, hogy már régen elöregedett elsorvadt a méhlepény és nem táplálta, a második és harmadik gyermekemet túlhordtam.A harmadiknál csodának köszönhetem, hogy épp és egészséges lett, így jogosan van bennem félelem, nem szeretném ha ismétlődne!
2013. júl. 10. 21:43
6/15 anonim válasza:
Inkább, minthogy koraszülött legyen.
7/15 anonim válasza:
4. vagyok. Persze, ilyen esetben jogos az aggodalmad.
8/15 anonim válasza:
10 napot hordtam túl mindkettőt és nem őrültem meg. Max az "Egyben vagy még?" típusú kérdések idegesítettek.
9/15 anonim válasza:
ilyen előélettel nem hiszem hogy nem lehet megkérni az orvosodat hogy inditsa be időben hogy en hordd túl.
10/15 anonim válasza:
Biztosan megvan a veszélye a túlhordásnak, és sajnálom, hogy nálatok ilyen rossz dolgok adódtak.
Én épp az ellenkezőjétől félek, mert a kisfiaim koraszülöttek voltak, na abba lehet beleőrülni.
Most, a harmadiknál azon imádkozom, hogy kibírja min. 38 hétig, legyen jó nagy, bánom is én, csak minden rendben legyen. De nem nagyon tudok pihenni meg kímélni magamat, így már elővettem a 44-es kisruhákat, bízván abban, hogy nem fognak kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!