Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek sok a 10 kg hízás...

Szerintetek sok a 10 kg hízás 34 hetesen?

Figyelt kérdés
Normál testalkatú vagyok....
2013. júl. 10. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem sok. Én is annyit híztam a 32. hétig, de meg sem látszik, csak hasam van szinte. Mindenki azt mondja, hogy nem is híztam semmit. A 10 kg teljesen ideális a 34.héten. Max 5 még ha rád fog menni, ha végig viszed, de az is teljesen ideális.
2013. júl. 10. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sok, én még egy picikét kevésnek is mondom, de abszolút normális. Nincs semmi gond vele! Nekem a dokim is azt mondta, hogy 10-12-15 kg belefér, de inkább 12 körül lenne ideális.
2013. júl. 10. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Teljesen jó! Bár, azt sosem lehet tudni ki mikor és mennyit fog hízni a végéig.

Én 29 hetes vagyok és 14kgt híztam. De lekopogom most egy ideje stagnál.

De én alultáplált kategória voltam, szó szerint. 171cm 49-50kg.

Tehát sokan írják, hogy CSAK 5kg-t híztak, de mellé 160-165cm 80-90kg. Alapból túlsúllyal kezdte ahol a 10kg hízás is sok.

Szóval én most kerültem az ideál súlyomra:))

2013. júl. 10. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Valóban teljesen egyénfüggő ki mennyit hízik, és igen aki amúgy is túlsúllyal indul az nyilván kevesebbet hízik.Lehet már csak 1-2 kg fogsz hízni, de lehet még 5kg fel szalad. Egyenlőre ez a 10kg teljesen rendben van. Én 6-12 hét között 4 kg híztam folyton csak kajáltam, 12-22 hét között 1kg híztam. Nem szándékosan, de 12. hét után már nem voltam éhes. Én 165 cm és 59kg ról indultam.

[link]

2013. júl. 10. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:

En most vagyok 33hetes, es eddig 5kg plusz, szal mindenkinel valtozo, mi sem vagyunk egyformak, ahogyan a terhessegek sem :)

Jo babazast, es csak nyugi :)

2013. júl. 11. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!