21-22 hetesen mennyit híztatok? Mennyi lett a vége?
Én ma vagyok 21+4 hetes elvileg (bár az elejétől 1-2 héttel nagyobbnak mondják), és sajna nagyon vizesedek, ez látszik a gyűrűmön, mert kicsi, látszik a bokámon mert dupla akkora és a súlyomon is mert egyik nap x kilót mutat másik nap 1 kg-val kevesebbet!
Most járok 6 kg plusznál, annyira nem vészes szerintem, de sajna hiába figyelek oda, csak úgy szaladnak rám a kg-ok!
Nem szólt a súlyom miatt se a dokim se a védőnőm, szerintük is normális a súlyom, de engem picit zavar, mert eleve nagy túlsúllyal kezdtem és nem akarom még nagyobb bálna lenni... :)
Ti, mennyinél jártatok ezekben a hetekben, mennyi lett a vége?
Én plusz 5 kilónál jártam 21 hetesen.
Most 28 hetes vagyok, plusz 9 kilónál járok... :/ Kicsit soknak tartom, hamar feljött ez a 4 kiló, de a védőnő szerint jó ez így :)
Szia.
Vizesedni én is ekkortájt kezdtem el,de nekem nem vészes a víz mennyiség ami rajtam van.Most már vedd le a gyűrűidet,mert rá fog szorulni az ujjaidra.Már én sem hordom vagy 2-3 hónapja.
Én a 23. hétre kereken 10 kilót híztam,akkor a védőnő diétára is fogott.
Ma vagyok pont 34 hetes és 13 és fél kiló plusznál járok,fogalmam sincs,hogy mennyi lesz a vége,pedig nem eszek sokat :/
92 kiló vagyok most :(
Az elsővel 22 hetesen + 20 kilonál jártam, 32 kg lett a vége, de ott 60-al kezdtem a terhességet.
Most 22 hetesen + 7kg, de 89kg kezdtem a terhességet!
Ugyan úgy eszek!
3-as vagyok:
nyugi,szülés után kiürül a víz a szervezetedből és megint tudod majd hordani :) Már én is várom,hogy újra hordhassam őket,mert így olyan csúnya csupasz a kezem :( Már hiányzik a karikagyűrűm :( Na de már csak pár hét,és újra hordhatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!