70 kiló körüli kezdősúlyú kismamák! Ti mennyit híztatok a félidőig, és utána mennyi lett a vége? Fiú, vagy lány?
Szia!
Pont 70nel kezdtem. Lefogytam 68ra a 12. hétre. Most vagyok 78.5. De az utóbbi 6 hétben csak 1 kiló jött fel, hála a baracknak és a dinnyének... :)
39+4 hkm
Szia! Én a 30.hétig nem híztam egy dekát sem. Aztán 12 kiló jött fel, ami le is ment a szülés alatt. Kisfiam lett. A lányoknál brutál sokat híztam. 25 és 30 kilókat. Az is lement. Bár a Velük való várandósságot 55-60 kilósan kezdtem. Szerintem ne izgulj ez miatt! Fő, hogy egészség legyen! Minden rendben lesz!
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Üdv: egy 4 gyermekes édesanya
Köszönöm a válaszokat!
Nem izgulok, csak érdekel a téma. Anyukám azzal "fenyeget", hogy leszek még 95 is, úgyhogy ne örüljek, hogy csak ennyi, de próbálom figyelmen kívül hagyni, amit mond. :) Mondjuk jó lenne nyolcvan kiló körül megállni, de ha több lesz, akkor sem fogok padlót fogni, majd lemegy később. :)
Jöhetnek még válaszok!
Szép babavárást nektek is és jó babás-mamást annak akinek már kibújt a picinye!
75 és fél kg-al kezdtem a terhességet és 80 kg-al mentem szülni, szóval összesen 4 és fél kg-ot híztam. Az elején fogytam, aztán híztam, majd tartottam és utána megint híztam. Félidőben volt rajtam plusz 60 dkg.
Egyébként 3960 grammal született a kisfiam a 38. héten.
Mondjuk az se mindegy, hány centi vagy.
Én 177 cm/68 kg-ról indultam.
Most 75 vagyok.
Holnap leszek 37 hetes (ikrekkel)
szia
en nagyon sokat hiztam terhesseg alatt pedig igyekeztem figyelni arra, hogy mit is eszek.
160cm magas vagyok. eleve extra sullyal kezdtem 67 voltam. az elso 12 hetben hiztam 8 kilot. a 20. hetig meg 4et. majd 8 hetig egy dekat sem. 28 hettol ismet hiztam. szules elott 21 kilonal tartottam. kisfiunk szuletett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!