20-21-22 hetesek! Mennyit híztatok eddig és hány kg-ról indúltatok? Köszönöm!
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 13:44
1/8 anonim válasza:
20 hetes vagyok, 60 kilóról indultam, most vagyok 63.
2/8 anonim válasza:
50 voltam és most 51vagyok..a védőnőm mindig mondja, hogy egyek rendesen de hiàba eszek nem hízok, mondjuk a pocakom is pàr napja kezdett el nőni. 20+1hkm
3/8 anonim válasza:
Ugyan meg csak 19 hetes vagyok,de 72 kg-rol indultam es most vagyok kb 75kg.A pocakom is szep nagy mar!:)
4/8 anonim válasza:
20 hetes vagyok 61.5 kg-al indultam és én is csak 1kg-ot szedtem fel. Nekem is mondja a védőnő, hogy egyek rendesen. Csak nem tömöm magam nasikkal és édes lötyikkel ennyi. Sok zöldséget eszem és savanyúságot.
5/8 anonim válasza:
98 kilóról indultam, és eddig fél kilót híztam. 20 hkm
6/8 anonim válasza:
Hogy csináljátok? Én teljesen elkerülöm a cukros, lisztes dolgokat, sok zöldésget, natúr husit eszem, a mennyiségekre is vigyázok, sokat sétálok + rohangálok a gyerekek után, és már 6 kilót híztam (59-ről indultam). 21 hetes vagyok.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ezt az alkat is sokat befolyasoja. En is sok zoldseget,gyumolcsot eszem, bar en sokat bunozok pizzak-al es hamburgerekkel..:D De az edessegektol en megundorodtam.. 3as voltam.:)
8/8 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok. Nem akartam senkit sem megbántani, csak és ezt arra írom, hogy nem csinálok különösebben semmit csak nem nasizok. Bár a védőnőm szerint kevés amit felszedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!