29-hetes korig mennyit híztatok? És mennyiről indultatok?
Figyelt kérdés
Én sajnos már 10-11kg-t :(..Az első babánál összesen ennyit..bár ott cukros voltam..kicsit vizesedek is az is nyom valamicskét..2012. okt. 12. 15:24
1/9 anonim válasza:
Itt nézheted meg, hogy mennyi az ideális testsúly számodra. Írd be a terhesség előtti súlyodat és magasságodat, majd számítás-ra klikk.
31 hkm
2/9 anonim válasza:
Na ez a táblázat nekem elsőre nem jött be!
170cm 89kg lettem terhes és itt azt írja hogy a 40.héten a min súly 101,7kg.
Én a 40.héten 98kg-mal szültem!
3/9 anonim válasza:
29 hetes vagyok, én is 9-10 kilót híztam, nagyon sokkalom, de a dokim azt mondja minden oké, mivel átlag súlyal kezdtem.
4/9 anonim válasza:
163cm vagyok.48ról indultam és 58vagyok :( Szoval 10kg nál tartok!
5/9 anonim válasza:
+30 hetsen +7 kg-nál jártam, 165 cm és 51 kg-mal lettem terhes.
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt nemírtam, hogy első gyereknél 56 kg-ról indultam, 30 hetesen +8 kg volt rajtam, 38 hetesen szültem 66 kg voltam akkor. Szóval akkor össz +10 lett.
7/9 anonim válasza:
65ről indultam, 60ig süllyedtem, most állok 67 kilón. szóval nem tudom honnan számoljam, ha alulról számoljuk akkor 7, ha a kezdetet akkor meg 2... ilyenkor honnan kell számolni a súlyt ebben az esetben?
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a Táblázatot! A táblázat szerint pont jó :) akkor nem értem mit parázik mindenki!!!Mondjuk azt kicsit sokallom h a kezdőhöz képest a végéig + 17 kg-t ír--de sztem ez is egy hülyeség h menni az ideális hízás hiszen ez egyéni!!
2012. okt. 12. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!