Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondanátok el a párotokna...

Hogy mondanátok el a párotoknak a nem tervezett babát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon köríteném a dolgot.

De ez csak is én vagyok. Azér nem vetném csak úgy elé, hogy hé terhes lettem:))

Attól függ, ha nincs ellene a babának, csak nem mostanra terveztétek az más...

Este ülj le vele és beszéld meg:)

28+4hkm

2013. júl. 9. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nemrégiben voltam ilyen szituációban...és ráadásként telefonon kellett, hogy közöljem mert külföldön dolgozik. Kb 1 hétbe telt mire rászántam magam, és annyit mondtam neki, hogy májusban nem jött meg..
2013. júl. 9. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Tedd elé a papírt amit a nőgyógyász adott+ az UH-os képet bár azt nem mindenhol adnak sajnos.

Azért ha több részletet írnál jobb lenne.

Van már gyermeketek?

Együtt éltek?

Mennyi idősek vagytok?

Van munkátok?

Későbbiekben terveztetek babát vagy egyáltalán nem?

HOgy védekeztetek?

2013. júl. 9. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

a ferjem a barataival talalkozott, es ott kerdezte egy brparato par, hogy mikor jon nalunk a kisteso, erre a ferjem goindolkodas nelkul ravagta, hogy mikor nalatok az elso, erre felvihogott a csaj, es kozolte hogy 10 hetes babas. Este hazajott a ferjem, elmeselte mi volt, en meg kozoltem vele, hogy nem is tevedett nagyot...aznap teszteltem pozitivat,de mar egy hete hanyingerem volt, ez valt gyanussa....

Eloszor,csak mosolygott, aztan lattam eler az agyaig, fulig ert a szaja, felkapott, olelgetett:-) :-) :-) o mar regota szeretett volna tesot, inkabb en feltem a dologtol,de nem banom. Amugy gyogyszert szedtem, meg mellette ket kura antibiotikumot, kiegeszito vedekezes nelkul...es csak egyszer voltunk egyutt:-D

2013. júl. 9. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekünk első gyerekünk nem tervezetten sikerült 23 évesen,de a párom már azzal tisztában volt,h késik,így nem jelentett olyan nagy meglepetést,mikor mondtam neki,h csináltam egy tesztet és terhes vagyok(igaz mi egyszer nem védekeztünk,tehát már akkor tudta,h ez is benne van a pakliban)

Amúgy szerintem ilyen esetben nem kell sokat köntörfalazni,megmondani,h szeretnél valami fontosról beszélni,leülni,és belekezdeni,aztán közösen kitalálni,h mi legyen.

2013. júl. 9. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Drágám beszélnünk kell. Tudom hogy egyikünk se így tervezte de nagyon úgy fest hogy teherbe estem. Mit gondolsz mit kéne tennünk? Tudom hogy nem terveztük de így alakult. Szeretném ha közösen döntenénk.
2013. júl. 9. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
mind a ketten 28 evesek vagyunk, o dolgozik, en egyetemre jarok, nem vagyunk regota egyutt, annyit tud h mar meg kellett volna jonnie, nem is elunk egyutt, bar nekem sajat lakasom van, megszakitasosan vedekeztunk, meg azzal a pharmates kenoccsel vagy mia neve, pont ebben a a honapban iratattam fogamzasgatlot... Koszonom a valaszokat! :)
2013. júl. 9. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!