Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megreped a burok?

Ha megreped a burok?

Figyelt kérdés
Mit érzel ha megreped a burok? elfolyik egyből az összes víz?
2013. júl. 9. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Drukkolok, remélem nem magzatvíz!
2013. júl. 9. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:
A pisinek van szúrós szaga, remélem csak az volt!
2013. júl. 9. 20:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Na lányok jó hír nem a víz volt viszont rossz hogy egy csúnya fertőzés ami akár magzatelhalást is okozhatott volna ha nem veszik időbe észre, a baby jól van szerencsére én kaptam rá hüvelykúpot, ami folyt az egy nagyobb hüvelyi váladék volt.
2013. júl. 9. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
ez még mindig a jobb hír, ha már lennie kell valaminek, inkább ez legyen, mint magzatvíz :-)
2013. júl. 9. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Még jó hogy elmentél orvoshoz, az ember sokszor cikinek érzi ha mégsincs semmi, pedig látod inkább jobb félni mint megijedni.
2013. júl. 9. 21:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem ciki a babám egészsége a leg fontosabb, azt sem éreztem volna cikinek ha azt mondják hogy pisi lett volna bár annak azért van szaga, most használom a kupot és kenőcsöt amit kaptam. Jövő héten kell mennem a nődokimhoz kontrollra.
2013. júl. 10. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Hálistennek! Erről van szó, be kell menni mindig, bármilyen gyanúd van! A múltkor egy kérdésnél lehurrogtak, mert azt mertem tanácsolni egy kismamának, akiből már hajnal óta folyt valami, hogy menjen be a kórházba a biztonság kedvéért! Még én voltam a rossz, hogy minek paráztatom be!
2013. júl. 10. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!