Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valakinek megreped a...

Ha valakinek megreped a burok, és szivárog a magzatviz, azt uh-on lehet látni? Orvos észreveszi?

Figyelt kérdés
nekem,van,ilyen hig vizes folyásom.és ha magzatviz?a méhszájam nyitott,ilyenkor szivároghat?
2009. nov. 10. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
ha szivárog a vized, azonnal menj a dokihoz a kórházba! megvizsgál és látni fogja, nem kell hozzá emmi. remélem időben vagy és nem korán!
2009. nov. 10. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
A dokinak észre kell vennie uh-al. Amint tudod keresd fel az orvosod!
2009. nov. 10. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem sajnos 2 doki sem vette észre...2 napig... 3. nap lettek fájások, akkor mentem korházba, ott mondták, hogy "jé, szivárog a magzatvíz, tudta anyuka?" mióta...? Amikor mondtam, hogy szerintem mikor lehetett majdnem elájultak! Lehet elvileg kapni betétet ami kimutatja, de inkább nézesd meg!!
2009. nov. 10. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is ilyen problémám volt az utobbi 2 napban, felhivtam a dokim és berendelt UH-ra. de nem szivárog a magzatvíz :) Szerintem te is szólj a dokidnak, az a biztos. 24 hetes km.
2009. nov. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!