Van olyan módszer ami 100%-os és teljesen kizárja a
terhességet, az elkötésen kívül?
Figyelt kérdés
Nagyon butának érzem magam, mert rettegek hogy mi lesz ha terhes leszek egy harmadik gyerekkel pedig még a második se született meg. Nem akarunk többet, se én se a férjem. Ezt a kettőt terveztük. Nagyon nagyon nem szeretnék harmadikat. Mi az ami a legbiztonságosabb?
Olyan módszer nincs, ami 100%-os lenne. Minden fogamzásgátlási módszernél becsúszhat egy nem kívánt terhesség. A legbiztonságosabb, ha nincs szex, nincs érintkezés :-D
2013. júl. 9. 13:07
2/13 anonim válasza:
Ha nem szexeltek :) Csak viccelek :) De tényleg ez a legbiztonságosabb. Szerintem szedj gyógyszert+gumi.Így minimális az esély újabb babára.
2013. júl. 9. 13:08
3/13 anonim válasza:
Én javasolnám az elkötést, nem 100% os az sem csak 99% mert fordult már elő olyan hogy átjutott a vezetéken a sperma és megtermékenyülés jött létre, de az eddig a legjobb, 1000 ből 1 ember esik teherbe elkötés után. De a a fogamzás gátló plusz gumi vagy fogamzás gátló és megszakítás ami még jó
2013. júl. 9. 13:12
4/13 anonim válasza:
Még az elkötés sem 100 %-os.
Legnagyobb eséllyel (szexmegvonáson kívül) úgy tudjátok elkerülni, ha legalább 2 különböző, de egyenként is nagy biztonságú fogamzásgátlási módszert alkalmaztok. Pl. amit írt már az egyik válaszoló: óvszer + tabletta
2013. júl. 9. 13:12
5/13 anonim válasza:
Nincs 100% védelem. Az elkötés sem az.
2013. júl. 9. 13:16
6/13 A kérdező kommentje:
Óvszer+tabletta az jó ötlet. Elkötettni nem akarom magam mert még fiatal vagyok. De megbeszéltük férjemmel ha 10 évig nem változik egyikünk véleménye se akkor megcsináltattom a műtétet. Addig is kell valami ami biztos hat. Egy harmadik terhesség nekem a halálom lenne. Nem tudnám megtartani és az abortusz gondolatától rosszul vagyok.
2013. júl. 9. 13:17
7/13 anonim válasza:
Hormonmentes spiral és tabletta is lehet alternatíva.Tudom,hogy rossz kering a sima hormonmentes spirálról,de tabival kiegészítve más a helyzet.
2013. júl. 9. 13:26
8/13 anonim válasza:
Szerintem a tabletta, vagy spirál ami elég biztonságos és ezeket esetleg megpótolhatod egy krémmel, vagy óvszerrel.
Egyébként én úgy tudom, hogy csak 3. gyerek után köttetheted el magad.Nem kötnek csak úgy el.
Mi most óvszerrel védekezünk, van egy kislányunk és egy kisfiúnk, de mi sem szeretnénk többet.A közeljövőben tervezem a spirál feltetetését, és mivel rendszeres a menstruációm, középidőszakban még óvszert is fogunk használni.
2013. júl. 9. 13:30
9/13 anonim válasza:
Nálam a tabletta is 100%-os volt. Szerintem az a legbiztonságosabb. Ha félsz, akkor tabi + óvszer szerintem is a legjobb.
2013. júl. 9. 13:33
10/13 anonim válasza:
az elkötés sem 100%. Csak az aszpirin. Térd közé :)
Spirál (akár hormont tartalmazó), alkalmazhatjátok együtt helyi fogamzásgátló eszközökkel (kúp, hab, krém), de van hüvelygyűrű, tabletta, bőr alá ültethető implantátum. Stb, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!