Szerintetek túlaggódom a terhességet?
De ez nem oldalt nyilall, ami a méhszalagok nyúlását magyarázná, hanem pont középen.
Nekem most ez nem tűnik annyira bagatellnek.
mi nem próbálkoztunk sokáig, mégis sokszor megfordult a fejemben, hogy jaj csak legyen minden rendben! amíg nem ez tölti ki a napodat, szerintem teljesen normális, azért a terhesség elég bizonytalan egy dolog, jó esetben 4 hetente megtudod, mi a helyzet odabent, de amúgy ennyi:)
nem baj, ha nem mész orvoshoz, tök jó egy hét múlva is, addig is vigyázz magadra, relaxálj sokat :)
Én is így voltam,bár én 3 tesztet csináltam.Mi nem vártunk a babára,csak besikeredett.
A teszt láttán én is elmondhatatlanul boldog voltam,és ezt nekem is aggódás váltotta fel.Az 5 hetes uh után mégjobban aggódtam,mert akkor még csak a petezsák látszott,és féltem,hogy mi van ha nem is fog nőni,vagy ha megyek legközelebb nem lesz szívhang.Aztán mentem 8hetesen uh-ra, a pici szíve vert,és nőtt 7mm-t :) Akkor már az aggódásom csökkent.
Most szerdán voltam a 12 hetesen,már több mint 5 cm volt a kincsünk és meglett az első kép is róla.Még mindig van bennem pici aggodalom,de fele akkora sincs,mit ami a terhesség elején volt.
Jóra kell gondolni.Rendben lesz minden :)
18L
Bocs félrement!
De különben megértelek teljesen! Más is aki hasonló dolgokon ment át kicsit jobban aggódik az átlagnál. Tereld a gondolataidat, foglalkozz minden mással, és minden rendben lesz most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!