Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy bírjátok ezt az időt?

Ti hogy bírjátok ezt az időt?

Figyelt kérdés
Ahogy közeledik az este egyre feszültebb vagyok, csak forgolódom, nem kapok levegőt, melegem van, akkor csíp egy szúnyog ami bejött valahogy, utána kislányom rúgdos, majd ha elalszom akkor is fárasztó rossz álmok jönnek, és ez így megy egymás után amíg el nem jön reggel. Megőrülök! Ez a melegtől van? Nagyon feszült vagyok, belső feszültséget érzek, nem bírom elviselni. 30 hetes kismama
2013. júl. 8. 10:42
 1/4 petera6 ***** válasza:

Ugyan estére nekem is egyre rosszabb a helyzet, de egyáltalán nem ennyire. Nehezebben mozgok, állok fel, feszesedik a hasam. Nem a melegtől, hanem a terhességtől :) Még egy hónapot dolgozom, szóval bírni kell :)

Nem mehetsz ki valami parkba vagy sétálás nem megy valamennyire? Az jót tenne az idegeknek. Esetleg beülni egy jeges kávéra valahova? ;)

29hkm

2013. júl. 8. 10:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Sportolok az jót tesz az idegeimnek :) Csak az esték készítenek ki... Amikor tudom, hogy na most kéne aludni, és megint csak a szenvedés, forgolódás...
2013. júl. 8. 10:57
 3/4 petera6 ***** válasza:

Jaja, hogy tulkép csak magával az éjszakával van a gond. Ha meleged van, akkor vizes türcsi, kis ventilátor, kereszthuzat, amennyire lehet. Ha meg a has miatt, akkor nekem a szoptatós párna nagyon bejött, remekül lehet rajta fetrengeni. Mindig találok valami pozíciót, ami nekem és a babának is megfelelő. Néha a gyomorsav szétmar, akkor meg kis tejet iszom, próbálom feljebb tenni a felső testemet, és úgy aludni.

Rossz álomra nincs ötletem. Elalvás előtti kakaó? (ugyan tutira felkelsz pisilni, de attól olyan jól lehet alukálni :)

2013. júl. 8. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Fúúú, mintha magamat hallanám... szörnyű. Van olyan éjszaka, hogy hajnal 4 vagy reggel 7, amikor végre el tudok aludni... Most már rá is görcsölök, hogy majd tuti nem fogok tudni aludni. Nem tudom mi lehet a megoldás... szerintem majd a szülés :) De az esti sétát szerintem ki fogom próbálni!

Bocs az offért. :)

37 hkm

2013. júl. 8. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!