Kismamik! Ti hogy bírjátok ezt az időt?!
Elég nehezen,már elég közel a szülés. Már nagyon várom a kicsikém érkezését!
Mennyi az a normál határon feljebb?
Nem tudom, hogy nekem mennyi a vérnyomásom, de hogy egész nap nem nagyon mozdultam ki a klimatizált szobából, az biztos! :-) Nem sok van már hátra, csak kibírjuk addig! Melegben előfordul persze, hogy felmegy a vérnyomás, csak ha olyan 150-160 körül mozogna, akkor lenne gond, azt mondta a védőnőm, szóval ne aggódj!
Kitartást! :-)
37+3 hkm
Kedves utolsó,köszi a megnyugtató választ..kicsit megnyugodtam...Sajna én nem hagyatkozhatom a védőnőmre mert ő mindenkit be akar fektetni a kórházba...és mindenért cseszteti az embert...
Egyébként a télen is mindig feljebb ment a vérnyomásom a fűtött meleg hatására...Úgy látszik nálam ez így működik:( De azért aggódom továbbra is...
Eddig még bírom... Strandra nem megyek, nyitott külső méhszáj...pedig a férjem menne már a kislányunkkal, de egyedül nem akar...Reggel 9 előtt és délután 5 után voltunk csak kint, napközben is letusoltunk, dinnye, víz, pihi. Az a baj, hogy ettől a melegtől lustulok, alig bírtam csinálni valamit (vagy lehet, hogy inkább fáraszt, az jobban hangzik)
Kitartás mindenkinek!
A klímás lakásban nagyon jól, szerencsére. Sokat fekszem, sokat iszok, nagyon megy a dinnye :)
39h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!