Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálják, lehet még baba?

Mit csinálják, lehet még baba?

Figyelt kérdés
5. Napja késik a nemvárt, június elején volt meg utoljára, csináltam tesztet 2. Án meg tegnap és mind a kettő negatív lett mikor teszteljek újra!? Dokihoz jövőhéten megyek, voltam már terhes csak a baba sajnos el ment a 11. Hétben, ugyan olyan tüneteim vannak mint akkor.
2013. júl. 7. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom,hogy a teszt akkor mutatja ki biztosan,ha már a 2. hétben vagy. :)
2013. júl. 7. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A 2. hét még a peteérés előtt van. Az érzékeny - 10-es - tesztek a nemvárt napján az elsőből kimutatja. Rendszeresek a ciklusaid? Szerintem érdemes lenne érzékeny teszttel reggeliből teszteni két nap múlva.
2013. júl. 7. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendszeres a ciklusom 28 napos.akkor tesztelek újra 2 nap múlva!

sajnos az előző terhességem se mutatta ki a teszt. Nem termelt a szervezetem elég HCG-t a doki így mondta..

2013. júl. 7. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!