Másnak is túllö a párja a célon? Vagy csak én vagyok sokkal ézékenyebb most? Kinél volt hogy sokkal drasztikusabban (személyes támadäsnak) élt meg valamit? :D
Az én párom?? Na az túllő a célon, sőt még túlabb(ha van ilyen szó). Mióta terhes vagyok le se szar, csak arra hajt, hogy neki meglegyen mindene. Mielőtt eljöttem táppénzre 170-180 ezreket hoztam haza, akkor minden ok volt, most hogy "csak" sz@ros 120E-t kapok már nem is vagyok neki annyira érdekes. Ha hazajön eszik, hátatfordít, netezik és ennyi. Reggeltől estig, ha kell, ha nem a haverjával szerel, olyan pénzei vannak, hogy csak lesek, de haza nem ad csak annyit, amennyivel ugyanannyira jön ki a jövedelme, mint az enyém. Olyan szinten el van magával foglalva, hogy megsértődik ha ki kell vinnie a boltba a félig én autómmal.Már rendesen félek neki mondani, ha valami külön vizsgálatra kell menni, mert veri a nyálát.
Azt hiszem valamit nagyon félreismertem benne, csak az a baj, hogy pont rosszkor derült ki. Na látod, Ő túllő a célon, a te párod pedig csak álmos volt és emiatt türelmetlen. Beszéljétek meg még a baba megszületése előtt, hogy ebből ne legyenek problémák.
Szerintem Te is érzékenyebb vagy, egyértelműen a hormonok miatt, nekem is elég sokat kell forgolódni, mire megtalálom azt a pózt, ami kényelmes és el tudok aludni. Azért az én párom is időnként sztrájkol egy kicsit, mert ugye eddig jó világ volt, munka után én mindent elvégeztem a háztartásban, most meg hogy veszélyeztetett vagyok, segítenie kell és így nincs annyi szabadideje. Én azért magamban kuncogok, ha majd meg lesz a baba, akit biztos imádni fog, még ennyi ideje sem lesz, csak ő ezt még nem tudja. :) Még nem voltunk 4D UH-n, szerintem a páromnak is sokat fog jelenteni, ha majd látja a picit, mert 2D-n sem látta még, csak a mocorgását érzi.
Szerintem felejtsd el, ezt az éjszakát, fontos a megbocsájtás, legyél Te az okosabb! Én ha lehet elviccelem a helyzeteket, nekem is könnyebb és nevetünk egy jót együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!