Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is túllö a párja a...

Másnak is túllö a párja a célon? Vagy csak én vagyok sokkal ézékenyebb most? Kinél volt hogy sokkal drasztikusabban (személyes támadäsnak) élt meg valamit? :D

Figyelt kérdés
Tegnap este elöször volt hogy nem tudtam rendesen elaludni mert a jobboldalt is fájt hanyattfekve a hátam fájt és mintha minden végtagom zsibbadt volna nem tudtam sehogy aludni.Persze hogy mocorogtam.A párom meg minden mozdulatra felszisszent,hogy mit csinálok mär.Aztán egyszer csak felugrott rámdobta a takarót ës feloltotta a villanyt majd visszamászott.Én meg elkezdtem sírni hiszen annyira idegesítö hogy nem tudok sehogy aludni(mikor nagyon fárdt voltam) és még ö is itt cirkuszol.Persze nem keltem fel lekapcsolni a villanyt hanem makacsul virrasztottam 01:30-tól 4-ig.Akkor ö felébredt(nyugodtan horpasztott addig)ës lekapcsolta a villanyt.Majd fél óra múlva rákérdezett hogy megint felkapcsollja-e a villlanyt.Mintha ez lenne a büntetésem:D..Aztán megint pityeregtem egy kicsit de aludni nem tudtam söt már az orrom is ugy bedugult hogy alig kaptam levegöt...reggel ugyan megsimogatott kérdezte hogy haragszom-e mondtam hogy igen mondta hogy ö is aztán kaptam egy csókot és lement dolgozni.. 21 hetes
2009. okt. 17. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Te is érzékenyebb vagy és kiélezettebben reagálsz. U.ilyen vagyok! Sokat pityergek hülyeségeken. Sokan mondják nem kell a hormonokra fogni, de azelőtt nem voltam kiborulós. Nálunk is sok vita van mióta terhes vagyok, úgy érzem nem figyel rám. Kevésbé mint terhesség előtt és nem vagyok kényes, de igenis elszomorít! Kitartás, éltessen hogy babád lesz, akkor majd könnyebben kezeled, hisz az új jövevény majd kárpótol mindenért! :)
2009. okt. 17. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Az én párom?? Na az túllő a célon, sőt még túlabb(ha van ilyen szó). Mióta terhes vagyok le se szar, csak arra hajt, hogy neki meglegyen mindene. Mielőtt eljöttem táppénzre 170-180 ezreket hoztam haza, akkor minden ok volt, most hogy "csak" sz@ros 120E-t kapok már nem is vagyok neki annyira érdekes. Ha hazajön eszik, hátatfordít, netezik és ennyi. Reggeltől estig, ha kell, ha nem a haverjával szerel, olyan pénzei vannak, hogy csak lesek, de haza nem ad csak annyit, amennyivel ugyanannyira jön ki a jövedelme, mint az enyém. Olyan szinten el van magával foglalva, hogy megsértődik ha ki kell vinnie a boltba a félig én autómmal.Már rendesen félek neki mondani, ha valami külön vizsgálatra kell menni, mert veri a nyálát.

Azt hiszem valamit nagyon félreismertem benne, csak az a baj, hogy pont rosszkor derült ki. Na látod, Ő túllő a célon, a te párod pedig csak álmos volt és emiatt türelmetlen. Beszéljétek meg még a baba megszületése előtt, hogy ebből ne legyenek problémák.

2009. okt. 17. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem Te is érzékenyebb vagy, egyértelműen a hormonok miatt, nekem is elég sokat kell forgolódni, mire megtalálom azt a pózt, ami kényelmes és el tudok aludni. Azért az én párom is időnként sztrájkol egy kicsit, mert ugye eddig jó világ volt, munka után én mindent elvégeztem a háztartásban, most meg hogy veszélyeztetett vagyok, segítenie kell és így nincs annyi szabadideje. Én azért magamban kuncogok, ha majd meg lesz a baba, akit biztos imádni fog, még ennyi ideje sem lesz, csak ő ezt még nem tudja. :) Még nem voltunk 4D UH-n, szerintem a páromnak is sokat fog jelenteni, ha majd látja a picit, mert 2D-n sem látta még, csak a mocorgását érzi.

Szerintem felejtsd el, ezt az éjszakát, fontos a megbocsájtás, legyél Te az okosabb! Én ha lehet elviccelem a helyzeteket, nekem is könnyebb és nevetünk egy jót együtt.

2009. okt. 18. 09:47
 14/14 anonim ***** válasza:
9:47-es , 23 hetes vagyok.
2009. okt. 18. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!