Másnak is túllö a párja a célon? Vagy csak én vagyok sokkal ézékenyebb most? Kinél volt hogy sokkal drasztikusabban (személyes támadäsnak) élt meg valamit? :D
Mi lesz,mikor meglesz a baba és pl egész éjjel üvölt?!
Erre készitsd fel a párodat!
Azt tudom, hogy nagyon nagyon kellemetlen, ha az ember azért nem tud aludni, mert mocorog a párja. Nálunk ez fordítva van, ha férjem nem tud aludni, dobálja magát, de nem is kel fel, így én sem tudok aludni. Én is rá szoktam szólni, és szoktam kérdezni, hogy nem akar-e már elmenni doglozni... De tudja, hogy ez engem zavar...
Te is érzékeny vagy, biztos a terhesség miatt is, amiatt is, hogy nem tudsz aludni-ez is kimerítő, nem beszélve arról hogy m ár sehogy sem jó... de mi lesz még később?
És igen, mi lesz ha meglesz a baba? Erre készülni kell, nem lesz egy leányálom az első 2-3 hónap, és igen, lesz sírás, nem alvás, ugrálás, villanykapcsolás.
Beszélgessetek erről, és találjatok közös megoldást.
Szerintem félálomban azt sem tudta mit csinál. Ő nem érzi és ezáltal nem is érti milyen rossz, mikor már sehogy nem jó. naná, hogy neked pedig rosszul esik, még egy nem terhesnek is.
Beszéld meg vele, hogy nem azért forgolódtál, mert neked az olyan jó, hanem mert ez és ez van és ha nem tetszik, akkor át lehet menni a másik szobába.Ezt persze a legnagyobb természetességgel adagold be neki, hiszen ha meglesz a baba rá nem dobhatja majd a takarót és kapcsolhatja fel a villanyt.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.Nem tudom már ki irta hogy túldramatizálom a dolgot,csak tudni szerettem volna hogy másnál van-e ebböl ilyen probléma,mert a párom mindig nagyon figyelmes velem terhességem elött is.Soha nem volt nagyobb vitánk sem.Ezért nem tudtam hirtelen hova tenni ezt az éjjeli jelenetet.:S
Szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!