Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mensi szerint 8 hetesnek kéne...

Mensi szerint 8 hetesnek kéne lennie, uh szerint 5 hetes,7 mm petezsák, szikhólyag van, de még nincs szívverés, az orvosom nem tudott mit mondani, visszarendelt 2 héttel későbbre, aggódjak?

Figyelt kérdés
Úgy értem még ha nem is középidőben fogant az egyébként rendszeres 37 napos mensim, akkor is túl kicsi nem? 19 napja lett pozi a teszt!
2013. júl. 5. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha 37 napos a ciklusod, akkor alapból mensi alapján nagyobb terhességet számolnak, mivel az 28 napos ciklusra van "kalkulálva". Előtte voltak negatív tesztjeid? Vagy rögtön az első pozi lett? Mennyi késésnél teszteltél?
2013. júl. 5. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
3 nap késés után lett a 10-es teszt pozi...
2013. júl. 5. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a dokinak van igaza, és csak 5 hetes, akkor normális, hogy nincs nincs szívhang, általában még a 6. héten sincs. Ha 8 hetes lenne, akkor baj lenne. Szerintem ha 37 napos a ciklusod, akkor eléggé kiszámíthatatlan ez az egész, valószínüleg még kicsi.
2013. júl. 5. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok...Menszi szerint 7 hetes vagyok,orvos szerint korai 5 hetes a terhességem. Petezsék 8 mm. A ciklusaim 35 naposak és 16 napja teszteltem elöször + 25-el. Jajjj annyira remélem hogy minden rendben van...

Neked mit mondott az orvos?Normális ez hosszabb ciklus esetén?

2013. júl. 5. 16:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Az én orvosom nem volt túl bizakodó... sajnos...
2013. júl. 5. 17:26
 6/6 hanesz1 válasza:
Azóta mi történt? Minden rendben van nálatok?
2013. nov. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!