Mensi szerint 8 hetesnek kéne lennie, uh szerint 5 hetes,7 mm petezsák, szikhólyag van, de még nincs szívverés, az orvosom nem tudott mit mondani, visszarendelt 2 héttel későbbre, aggódjak?
Figyelt kérdés
Úgy értem még ha nem is középidőben fogant az egyébként rendszeres 37 napos mensim, akkor is túl kicsi nem? 19 napja lett pozi a teszt!2013. júl. 5. 11:40
1/6 anonim válasza:
Hát ha 37 napos a ciklusod, akkor alapból mensi alapján nagyobb terhességet számolnak, mivel az 28 napos ciklusra van "kalkulálva". Előtte voltak negatív tesztjeid? Vagy rögtön az első pozi lett? Mennyi késésnél teszteltél?
2/6 A kérdező kommentje:
3 nap késés után lett a 10-es teszt pozi...
2013. júl. 5. 12:37
3/6 anonim válasza:
Ha a dokinak van igaza, és csak 5 hetes, akkor normális, hogy nincs nincs szívhang, általában még a 6. héten sincs. Ha 8 hetes lenne, akkor baj lenne. Szerintem ha 37 napos a ciklusod, akkor eléggé kiszámíthatatlan ez az egész, valószínüleg még kicsi.
4/6 anonim válasza:
Én is így vagyok...Menszi szerint 7 hetes vagyok,orvos szerint korai 5 hetes a terhességem. Petezsék 8 mm. A ciklusaim 35 naposak és 16 napja teszteltem elöször + 25-el. Jajjj annyira remélem hogy minden rendben van...
Neked mit mondott az orvos?Normális ez hosszabb ciklus esetén?
5/6 A kérdező kommentje:
Az én orvosom nem volt túl bizakodó... sajnos...
2013. júl. 5. 17:26
6/6 hanesz1 válasza:
Azóta mi történt? Minden rendben van nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!