Nem írtak a papíromra hetet? Ez hány hétnek felel meg? 13,2 mm petezsák és benne szikhólyag.
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 18:43
2/14 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem írtak rá hetet, mert az orvos szemszögéből akkor van terhesség, ha már élő embrió is van a petezsákban. Még nagyon az elején vagy, én is úgy gondolom, hogy 5-6 hetes lehetsz. De ha tudod mikor volt meg utoljára, a neten millió terhességi kalkulátor van, amelyik pontosan megmondja neked.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen tudom,hogy mikor volt de nem tudom,hogy mennyire lehet bennük hinni. A ciklus.hu tegnapra írta a 6. hetet.10 nap múlva vissza kell mennem orvoshoz.
2013. jún. 16. 20:46
4/14 anonim válasza:
Szerintem a 13 mm-es petezsák inkább 7-8 hetes terhességre utal. Szívhangnak mindenképpen kellett lennie. Szikhólyag szuper :) 5-6 hetes terhesség szerintem fele ekkora, ilyen korai szakaszban naponta nő 1 mm-et a kicsi. Szerintem idősebb a terhességed.
5/14 anonim válasza:
Amúgy orvosilag az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet. Vagyis ha pl. április 10-én volt utoljára menstruációd, akkor a 10. héten vagy.
6/14 anonim válasza:
9 mmes petezsákot látott a doki nálam az első ultrahangon. Azt mondták kicsi, mert akkor voltam 6 hetes. A 8. héten hívott vissza, akkor már volt szívhang. Én 6-7 hetes terhesnek gondollak.
7/14 anonim válasza:
Nekem a vélhetően 7 hetes terhességem volt 8 mm-es, arra azt mondta a doki, hogy nagyon kicsi, nagyobbnak kéne lennie. Vagyis gyanítom, hogy legalább 10-12 mm-es nagyságot kellett volna látnia 7 hetesen. Szerintem 7-8 hetes lehetsz kb.
8/14 anonim válasza:
Én 6 hetes 2 napos voltam amikor megállapították a terhességet és akkor 5mm volt!
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor most kicsit beparáztam. Május 3-án volt az utolsó menstruációm. Szerintem szívhang még nem volt ,mert gondolom azt mondta volna a doki. Csak annyi van a papíron,hogy 13,2 mm petezsák benne szikhólyag. Remélem nem azért ekkora mert 2 lesz:((((((( Vagy akkor 2 szikhólyag is lenne? Nem tudom mit tennék van már 3 gyerekem ez is véletlen lett,de ha már van marad.
2013. jún. 17. 21:06
10/14 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, hogy ekkora egy 7 hetes terhesség. Ne aggódj! Nagynak tűnik valóban, de hallottam már extra méreteket EGY egészséges babával :) Bár elég furi így összerakva a kép, hogy szívhang sem volt, mégis ilyen nagy már. Nem tudom. Semmiképp se aggódj, a következő vizsgálaton minden kiderül. Nem hiszem, hogy ikrek, csak látta volna a doki a legutóbbi vizsgálaton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!