Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 10 hét körül megszűnik a...

Ha a 10 hét körül megszűnik a rosszulét még visszajöhet?

Figyelt kérdés
Vagy már nem szokott ha egyszer elmúlt?
2013. júl. 4. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
visszajöhet, sőt.. nekem 10 hetesen kezdődött :-)
2013. júl. 4. 19:22
 2/8 dia1127 válasza:
nekem is kb ekkor kezdődött egész 5 hónapos korig tartott, aztán jött a gyomorégés,engem egész az utolsó napig kísért
2013. júl. 4. 20:23
 3/8 A kérdező kommentje:

úh:(

És mit lehet tenni a gyomor égésre?nekem már 7 hetesen nagyon égett.Ez később erősödni fog?

2013. júl. 4. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 14 hetesen múlt el a rosszullét, majd 2 hétre rá újra előjött. De szerencsére 2 hét múlva el is múlt. Én Salvus vizet iszok egy kupicával :-) amikor nagyon ég a gyomrom. Most 33 hetesen már lemegyek vízszintesbe és borzasztóan ég a gyomrom.
2013. júl. 4. 20:31
 5/8 dia1127 válasza:

hát lehet viccesnek tűnik de én hányós vödörrel feküdtem le aludni :) borzasztó volt sokszor hánytam is annyira égett a gyomrom :)

sokszor ittam Salvus vizet , igaz szörnyű az íze de valamennyit segített :)

2013. júl. 4. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon égett és szedtem a savlekötőt de semmit nem ért azt mondta a doki a hormontól van azért.

Nekem a gyömbér üditő segített egy kicsit.De ahogy ettem fél óra múlva újra égett :(

2013. júl. 4. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Oh, dehogynem! Nekem 7 hetesen elmúlt, de mondta pár kismama, hogy azért még ne örüljek, még most, a célegyenes felé (33. héten) is visszajöhet. Sógornőmnek pl. elmúlt az elején, majd időközönként, váratlanul előjött. Még a legutolsó hetekben is. Ez teljesen egyedi folyamat. Van, akinek teljesen elmúlik, van, akinek előjön, és van, akinek időszakosan bukkannak fel a rosszullétek. (És vannak, akik végighányják a teljes terhességet.)

33 hkm

2013. júl. 4. 21:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem
2013. júl. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!