Ha a 10 hét körül megszűnik a rosszulét még visszajöhet?
úh:(
És mit lehet tenni a gyomor égésre?nekem már 7 hetesen nagyon égett.Ez később erősödni fog?
hát lehet viccesnek tűnik de én hányós vödörrel feküdtem le aludni :) borzasztó volt sokszor hánytam is annyira égett a gyomrom :)
sokszor ittam Salvus vizet , igaz szörnyű az íze de valamennyit segített :)
Nekem nagyon égett és szedtem a savlekötőt de semmit nem ért azt mondta a doki a hormontól van azért.
Nekem a gyömbér üditő segített egy kicsit.De ahogy ettem fél óra múlva újra égett :(
Oh, dehogynem! Nekem 7 hetesen elmúlt, de mondta pár kismama, hogy azért még ne örüljek, még most, a célegyenes felé (33. héten) is visszajöhet. Sógornőmnek pl. elmúlt az elején, majd időközönként, váratlanul előjött. Még a legutolsó hetekben is. Ez teljesen egyedi folyamat. Van, akinek teljesen elmúlik, van, akinek előjön, és van, akinek időszakosan bukkannak fel a rosszullétek. (És vannak, akik végighányják a teljes terhességet.)
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!