2/11 A kérdező kommentje:
köszi, kedves vagy. csak kíváncsi voltam más is hallott-e róla, esetleg tudja-e miért szünik meg.
De úgy látom......hagyjuk.
2012. dec. 10. 20:48
3/11 anonim válasza:
Mi rosszat írtam?
Nem az volt a kérdés, hogy hallottam-e. Egyébként nem, de nem is szerettük ezt a pelust.
4/11 anonim válasza:
Nem csodálnám. Elég sokat akciózták, szinte minden héten/hónapban akcióban volt valahol.
Nem egy jó pelus.. legalábbis a Pampers és a Liberohoz képest.
Ez van, egyszer minden véget ér!
5/11 anonim válasza:
Én sajnálom, bár remélem tavaszig leszokik róla a kislányom, nem hallottam róla egyébként.
Az elején Pampers-t vettünk, mindig kifolyt belőle a pisi, a Libero meg kemény, ez bevált.
6/11 anonim válasza:
Na én nem tudtam. Szomorú is vagyok, mert bár a pelenkájukat nem használjuk, törlőkendőből csakis ez vált be. Majd lehet, hogy feltankolok.
7/11 anonim válasza:
Nekem nem fog hiányozni, utáltam ezt a pelust, többször is próbáltuk, nem jött be nekünk.
8/11 anonim válasza:
A pelus nekem sem jött be, de törlőkendőből általában Huggiest veszek. Én is tankolok akkor. Köszi az infot.
9/11 anonim válasza:
Én betankolok belőle mert mi nagyon szeretjük-szerettük, szerencsére a legkisebbem is 17 hónapos, túl sokáig már nem leszünk pelushasználók de 6 év 3 gyerek :D jópárat elhasználtunk:)
10/11 anonim válasza:
Igen sajnos megszűnik,bár én azt hittem,h csak nálunk :( (Irország-Anglia) Én szeretem,nekünk csak ez vált be,a pamperstől minden kiütés kijött a fiamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!