Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mernétek bevállalni a 30. hét...

Mernétek bevállalni a 30. hét után egy 300 km-es utazást?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 33 hetes várandós vagyok, és egy nagyon közeli ismerős sajnálatos módon elhunyt. A temetése jövő héten lesz, akkor leszek 34 hetes. A temetését a család miatt, illetve kegyeleti okok miatt a "szülőfalujában" tartják, ami innen 300 km (plusz ugyanennyi haza). Én szeretnék elköszönni tőle a magam módján, de a párom is, és a család is azt mondja, maradjak inkább itthon, mert ha jön a baba, akkor nem biztos, hogy felérünk Pestre, ráadásul ha ott születik meg, szegény párom ingázhat az ország két vége között.

Ti hogy tennétek? Megértem és aláírom az észérveket, de valahol mégis más érzéseim vannak.

2013. júl. 3. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Végig kell gondolni h tudtok-e ugy menni, annyival előbb hogy pl. lehet félóránként, óránként meg kellene állnotok. Attól h nem betegség, attól még bármi lehet. Én végig dolgoztam a terhességet, de a végén a félórás utazás is megerőltető volt. Ráadásul lelkileg se tudod mit okozhat egy temetés, én őszintén a terhesség végén egy döglött legyet is megsírattam :)
2013. júl. 4. 08:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Én 33hetesen 1200km-ert utaztam!
2013. júl. 4. 09:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 250 km-t utaztam 35 hetesen,persze nem én vezettem. Cifra volt az út,úgy fél óránként pisilnem kellett,ami elég kellemetlen volt. Autópályán még csakcsak,de főúton is mentünk... Már 30 km után megbántam,hogy elindultunk :D igaz,mi nem temetésre mentünk. Attól nem tartottam,hogy megszülök,mert egész terhességem alatt nem aggódtam,olyan természetes volt,hogy minden rendben lesz. Mi 2 napot voltunk el,de mikor hazaértünk végre megfogadtam,hogy többet ilyet nem.
2013. júl. 4. 09:39
 14/18 anonim ***** válasza:

tök jó h lepontoznak csak mert leírom h én bizony mennék

és mivel nincs jogsija a páromnak nekem kell vezetnem ....

autóval, benne ülve akkor állok meg amikor akarok és mozgatom meg magam eszek iszok pisilek stb....

vonaton sem rosszabb a helyzet gondolom, IC-vel mész ha ...

ott is fel lehet állni, sétálni mozogni van wc (ok azért vigyázni kell a higiéniára ) ha szembe ültök tedd fel a párod combjára a lábad senki nem fog kiakadni rajta .....

valszeg nem egy nap alatt megy oda vissza ....

2013. júl. 4. 10:57
 15/18 Lues ***** válasza:

Az igazat megvallva én nem mennék a helyedben. Sajnos az én családomban is történt egy haláleset még júniusban és helyben volt a temetés, de azt tanácsolták a szüleim és a párom, hogy ne menjek, ne kockáztassak. (Én is augusztus 21-re vagyok kiírva. :)) Én úgy döntöttem, hogy mikor már hűlt egy kicsit az idő és nem voltak olyan frissek a sebek, akkor kimentünk a párommal a sírhoz és vittünk pár szál virágot. A baba születése után mikor már megerősödik, inkább akkor menjetek el együtt szerintem.

A másik az, hogy a párom szülei 70 km távolságban laknak és most hétvégére áthívtak minket, mert párom a héten 30 éves. Nos autó hiányában, fájó szívvel ugyan, de kijelentettem, hogy én nem megyek.

2013. júl. 4. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:

35 hetesen esküvőre mentünk 250 km-re. Út közben megálltunk többször is, kicsit sétáltam. Meg bedobtam a kocsiba a kórházi cuccunkat.

Én inkább a meleg miatt aggódnék, nem az utazás miatt.

2013. júl. 4. 13:21
 17/18 anonim ***** válasza:

még másfél hónapod van szülésig

bőven belefér egy utazás

nekem most halt meg egy barátnőm (kb 3 hónap alatt vitte el a rák) kint lesz a temetése külföldön mert ott a családja

én is megyek bár 1200km csak oda az út

29 hetes vagyok

2013. júl. 4. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, és bocsánatot szeretnék kérni a kérdezőtől a hasonlatom miatt (legyes dolog miatt), nem gondoltam végig, csak mire leírtam. (mileőtt valaki kiakad rajta)
2013. júl. 5. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!