Mernétek bevállalni a 30. hét után egy 300 km-es utazást?
Az a helyzet, hogy 33 hetes várandós vagyok, és egy nagyon közeli ismerős sajnálatos módon elhunyt. A temetése jövő héten lesz, akkor leszek 34 hetes. A temetését a család miatt, illetve kegyeleti okok miatt a "szülőfalujában" tartják, ami innen 300 km (plusz ugyanennyi haza). Én szeretnék elköszönni tőle a magam módján, de a párom is, és a család is azt mondja, maradjak inkább itthon, mert ha jön a baba, akkor nem biztos, hogy felérünk Pestre, ráadásul ha ott születik meg, szegény párom ingázhat az ország két vége között.
Ti hogy tennétek? Megértem és aláírom az észérveket, de valahol mégis más érzéseim vannak.
tök jó h lepontoznak csak mert leírom h én bizony mennék
és mivel nincs jogsija a páromnak nekem kell vezetnem ....
autóval, benne ülve akkor állok meg amikor akarok és mozgatom meg magam eszek iszok pisilek stb....
vonaton sem rosszabb a helyzet gondolom, IC-vel mész ha ...
ott is fel lehet állni, sétálni mozogni van wc (ok azért vigyázni kell a higiéniára ) ha szembe ültök tedd fel a párod combjára a lábad senki nem fog kiakadni rajta .....
valszeg nem egy nap alatt megy oda vissza ....
Az igazat megvallva én nem mennék a helyedben. Sajnos az én családomban is történt egy haláleset még júniusban és helyben volt a temetés, de azt tanácsolták a szüleim és a párom, hogy ne menjek, ne kockáztassak. (Én is augusztus 21-re vagyok kiírva. :)) Én úgy döntöttem, hogy mikor már hűlt egy kicsit az idő és nem voltak olyan frissek a sebek, akkor kimentünk a párommal a sírhoz és vittünk pár szál virágot. A baba születése után mikor már megerősödik, inkább akkor menjetek el együtt szerintem.
A másik az, hogy a párom szülei 70 km távolságban laknak és most hétvégére áthívtak minket, mert párom a héten 30 éves. Nos autó hiányában, fájó szívvel ugyan, de kijelentettem, hogy én nem megyek.
35 hetesen esküvőre mentünk 250 km-re. Út közben megálltunk többször is, kicsit sétáltam. Meg bedobtam a kocsiba a kórházi cuccunkat.
Én inkább a meleg miatt aggódnék, nem az utazás miatt.
még másfél hónapod van szülésig
bőven belefér egy utazás
nekem most halt meg egy barátnőm (kb 3 hónap alatt vitte el a rák) kint lesz a temetése külföldön mert ott a családja
én is megyek bár 1200km csak oda az út
29 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!