Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora vércukorszinttől ír...

Mekkora vércukorszinttől ír elő diétát az orvos?

Figyelt kérdés

Terhelésre 6,91 lett a cukrom, és azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva ismételjük meg, mert ez az új protokoll. Két hét elteltével levették megint a vért és terhelésre 6,95 lett, egy picit emelkedett. 7,8ig tudom hogy jó, viszont a doki csak két hét múlva lesz szabadság miatt, így addig nem tudom őt megkérdezni. Ilyenkor írnak elő diétát, vagy esetleg sűrűbben néznek cukorszintet a terhesség végéig?

27 hetes km

Ja, és második baba, elsővel sosem volt magasabb a cukrom 6-nál még terhelésre sem.

2013. júl. 3. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk 7-től írnak elő diétát. És amikor megyek a védőnőhöz, akkor ő nézi minden alkalommal a cukrot. Én cukros voltam az első kettőnél, a harmadiknál nem. Ha úgy látod jónak, a teában vagy üdítőben válassz cukormentest, édesítőst, a fehér kenyér helyett pedig teljes kiörlésűt. Ettől már jobb lesz a cukrod.
2013. júl. 3. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat az OFF-ért, én még nem voltam terheléses cukormérésen, mert még csak 19 hetes vagyok, de nagy túlsúllyal estem terherbe + apukám 2. típusú diabéteszes, így a kezdettől próbálok szénhidrátmentesen élni. Viszont az nekem újdonság volt, amit a válaszban írtál, hogy édesítőszeres dolgokat lehet enni? Én eddig max. a xilitet próbáltam, de inkább elkerültem az édeset. Milyen édesítőt javasoltok?
2013. júl. 3. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ha valaki túlsúllyal kezs és még a családban van is cukorbeteg akkor 12. hétig küldik terhelésre.
2013. júl. 3. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ez előző választ a 2. válaszolónak szántam. Elsővel terh cukrom volt és 7,8 ig jó volt a terhelés eredménye
2013. júl. 3. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem terhelésesre küldtek, csak a sima vérvételen voltam, az jó lett. Ettől függetlenül magamnak mérem és OK mindig az érték (nyilván eleve parázok). Ja, és még mielőtt: a terhesség előtt már 15 kg-ot leadtam. Köszi a választ!
2013. júl. 3. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 7.6 lett az ertekem es eddig +3kg hiztam. A doki szerint minden rendben. Viszont en inkabb odafigyelek az etkezesemre, mert ez a szint mar a hatarerteket surolja...Hiaba a normal tartomanyba van benne. Szval en is dietazom.

28hkm

2013. júl. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!