Dr. Lajis Tímeáról és az Uzsoki Kórházról vélemények? Mennyi nála a magánrendelés? Mennyi nála a szülés? Jó orvos?
Köszi a választ!
Én a magánrendelőjébe vagyok hivatalos,mert nem tartoznék abba a kórházba.Vidéken élek és a környékbeli kórházakkal elégedetlen vagyok.Vajon a magánrendelőjében is csak 8000Ft a rendelés?
Engem egy hete műtött dermoid cisztával, orvosról orvosra rohangáltam, h érzem, valami nem jó, de minden doki azt mondta h minden rendben... Egy talált "valami foltot" a petefészkemen, de nem tudta mi az! :S A doktornő 10 mp után megállapította, ekkor már majdnem 10 cm volt, majdnem rámhagyta más orvos, h mióma, majd felszívódik... laporoszkóppal másfél óra alatt nagyon szépen kiszedte, hálás vagyok, h "megmentette" a petefészkem!!!
Sokat rohangál a kórházba, igen, mert terjed a hír, hogy nagyon jó, és mindenki próbál hozzá az ambulancián ingyen bejutni, de ez nem így működik (működne!)... Bármi kérdésem volt, készséggel válaszolt, műtét után másnap reggel 7kor már ott volt, nagyon szépen szedte ki a varratokat! Minden elismerésem! A legjobb orvos akivel eddig találkoztam!
Nagyon pénz harácsoló, konkrétan a dokim akinél sok éve született első kislányom nyugdíjas lett, o ajánlotta a doktornőt hogy visszajött a szülesről és nagyon kedves.... 6. Héten mert voltam orvosnál aki megállapította a várandósságot. Beajánlott a régi orvosom “mert én már a 12.het után nem vállalok el senkit” (adott 2 időpont amiből válasszak és hívjam másnap hogy akkor melyik) az uzsokiban nem is vállalt el nyilván csak a magán rendelőben ahol megadta a sokak által ismert 30as számot. Felvette valaki a telefont, gondolom a asszisztens (hogy miért nem tudom, mert egész telefonálás alatt egy rohadt szót nem mondott) mondtam hogy beszéltem a doktornővel elvállalt, Mondtam hogy nekem a 21 lenne jó a 2 időpont közül, erre ilyet mond az biztos nem jó max a 23... mondom jó igaziból mindegy, majd megkérdezném hogy hova kell menni pontosan mert az a doktornő ugyan mondta, de nem emlékszem már. Majd közbe vágott hogy 20 ezer Ft a vizitdíj a doktornőnél... majd elmondta hova, és újra elmondta a 20 ezret....
kérdem én ha ez nem harácsolás akkor mi? A vicc az egészben ha megnézed hogy mennyi egy vizit a magánkórházban ugyan ennyi! És ott olyan hang veszi fel aki kevés, és mondja el 10szer az összeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!