Nyíregyházán Dr. Pap Károlyról van valakinek tapasztalata? Mennyire gondos, jól kezel-e, mindenre odafigyel-e, ami a babát illeti, mennyibe kerül a magánrendelés és a szülés?
Szia!
Én hozzá járok első perctől, ő az első nőgyógyászom. Most 18 hós a kisfiam akit nála szültem, császározott, szerencsére, és most vagyok 22 hetes kismama. Csak ajánlani tudom, nagyon kedves, aranyos, mindenre odafigyel és minden kérdésedre válaszol. Én ha meglátom is már megnyugtat. És ez a lényeg! 100%-ig bízom benne.
10.000 ft egy magánrendelés.
www.koranyirendelo.hu itt be is tudsz hozzá jelentkezni.
Már kismama vagy, vagy csak most próbálkoztok?
Én nem kérdeztem meg tőle, hogy mennyit kér, az olyan furin jönne ki, ő meg természetesen nem mondott semmit.
Annyit adtam amennyit gondoltam, én 100.000 Ft-ot adtam, bár sok volt, mert ahogy hallottam, olyan 60-70 körül mondták, hogy adnak, de én ennyit gondoltam ki, hogy ha mindennel meg leszek elégedve akkor ennyit adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!