Szerintetek teszteljek vagy várjak még?
Figyelt kérdés
Múlt hónap elején volt meg utoljára a nemvárt, 22.én meg 23.án volt kicsi barna folyásom de nem sok, 5-10 körül kéne megjönnie de semmi olyan érzésem nincs h meg fog jönni..
lassan egy hete folyamatosan hányingerem van hol nagyon hol kicsit, meg ha nyújtózok a hasam aljánál úgy kicsit húzódik meg néha érzek hasszurkát..
jövőhétre kérek időpontot nőgyógyászhoz...
2013. júl. 3. 13:33
1/14 anonim válasza:
Majd akkor tesztelj, ha már késik!
Drukkolok!
2/14 A kérdező kommentje:
az a baj h hol előbb jön meg 2 nappal vagy hol késik 2-3 napot :( januárban álltam le a gyógyszerről
2013. júl. 3. 13:38
3/14 anonim válasza:
Pont így voltam én is a 3.-nál. Nemvárt előtt teszteltem 4 nappal és halvány pozitív lett. Nemvárt napján erős pozitív. Ha nem tragédiaként éled meg a negatívat akkor lőj el egy tesztet.:-)
4/14 A kérdező kommentje:
sajnos a negatív tesztnél mindig el sírom magam mert volt egy méhenkívüli terhességem már :(
2013. júl. 3. 13:58
5/14 anonim válasza:
Akkor inkább várj még egy pár napot. Én munkából hazamenet délután teszteltem mert nem tudtam már várni. Remélem majd örömödben sírsz legközelebb és ne stresszelj rá.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem stresszelek rá v is nem akarok, sajnos amit ma ettem az egy 30 percel késöbb ki is jött belőlem :(
2013. júl. 3. 14:09
7/14 anonim válasza:
Úgy veszem észre szíved szerint tesztelnél,de az eszed nemet mondd.:-)
8/14 A kérdező kommentje:
Háát nagyon jól látod a helyzetet :)
2013. júl. 3. 14:16
9/14 anonim válasza:
Ha tesztelsz és negatív attól még lehet,hogy van hisz korán csináltad,ezt Te is tudod.A remény mindig ott van amíg meg nem jön. Pozitívan gondolkozz! Ha kivársz akkor is légy pozitív.
10/14 A kérdező kommentje:
megpróbálok :)
Köszönöm a biztatást aranyos vagy:)
2013. júl. 3. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!