Ez már a 3. dik napja, hogy késik! Már legalább 10szer hittem, hogy megjött, de semmi! Kicsit fájdogál a hasam is, de az már vagy egy hete. De nem történik semmi! Szerintetek? Teszteljek már most, vagy még várjak pár napot?
Igen lehetséges. Egész terhesség alatt felléphetnek menstruációhoz hasonlatos tünetek.
Egyedül az erős görcsök (amikor kiegyenesedni sem tudsz) jelenthetnek veszélyt, a többi normális.
Nekem mindig a derekam és a lábam fájt,mielőtt megjött.Mikor összejött,akkor is a lehetséges napon megvolt a tünet,de nem jött meg :-)
A szervezet hirtelen nem tudja feldolgozni a babát,azt olvastam,hogy még jó néhány alkalommal a megtermékenyítés után az esetleges menstruáció napján jönnek a tünetek,nekem a 3.hónapban is volt még,napra pontosan :-)
FÉlek, hogy csalódni fogok, de mi más miatt nem jönne meg..?
Utolsó válaszoló: érdekes ilyet még nem hallottam.:-) De legalább nem biztos hogy csak beképzelem...
Szia,
esélyes vagy nagyon! :)
nekem hasonló tapasztalataim voltak/vannak! :)
kedden teszteltem pozitívat! :) (hétvégén kellett volna megjönnie)a tesztelés előtt (úgy kb. múlt hét óta) elnyújtott görcsöket éreztem. Nem gyakran, napjában 3x kb.
Azóta hogy megtudtam vettem magnéziumot és vagy attól vagy nem, de egyre enyhébbek ezek a görcsök. Ma pl. még nem is éreztem! :)
Sok sikert, tesztelj bátran!!!!!!!!!!!!!!!!!! aztán persze írd meg az eredményt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!