Ez már a 3. dik napja, hogy késik! Már legalább 10szer hittem, hogy megjött, de semmi! Kicsit fájdogál a hasam is, de az már vagy egy hete. De nem történik semmi! Szerintetek? Teszteljek már most, vagy még várjak pár napot?
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 14:42
12/19 anonim válasza:
Nagy gratula!!! :-) én megmondtam! :-) (8-as voltam)
13/19 anonim válasza:
akkor boldog babavárást,örüljetek nagyon,5-ös voltam
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! NAgyon izgatott vagyok! De azért ez a hasszurkálás kicsit idegesít...remelem mostmár elmulik nehogy ez valami rossz dolog legyen...:/
2012. nov. 18. 02:37
15/19 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy méhen kívüli terhesség? Vagy csak túlaggódom?
2012. nov. 18. 02:55
16/19 anonim válasza:
nem hiszem,ne gondolj rosszra,egyszerűen a szervezeted így reagál.persze nem vagyok orvos,ha nagyon aggódsz menj el dokihoz holnap,bár szerintem még szívhang nem lesz,de azt meg tudja mondani,hogy belüli vagy kívüli.Aztán max elmész egy vagy két héttel később,hogy a szívhangot is megmondja.De nem kell túlparázni..tudom könnyű mondani,ez bennem is felmerült,aztán lesz-e szívhang..mindig van valami,de ez ilyen :-)
17/19 anonim válasza:
A has szúrkálás tipikus kora terhességi tünet, szóval NE AGGÓDJ miatta. Minden rendben van!
18/19 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi szépen mégegszer! :-)
2012. nov. 19. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!