Kismamák, nst vizsgálatra mit visztek magatokkal? Ivólét mondta a szülésznőm, de nasizni/enni is lehet közben?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok,mi az amire felélénkül a babó?Meddig tart a vizsgálat?2013. júl. 3. 08:06
1/8 anonim válasza:
Ha mozog eleget a Kicsi,akkor hamar megvan a vizsgálat 10 perc. :) Ha nem,akkor hosszabb ideig is eltarthat, vagy kiküldenek, igyál kávét vagy egyél és akkor vissza hívnak. Én tejes kávét ittam,akkor felélénkült, meg a szülésznőm jól megmozgatta a pocakomat... De volt olyan is,hogy annyira élénk volt,hogy mindíg "elmászott". akkor volt a legrövidebb a vizsgálat, mondták,hogy így nincs értelme, de láthatóan jól van a gyerek! :D
2/8 anonim válasza:
Én már előre rosszul vagyok ettől, jövő héten kezdem majd a picivel, mert mikor a naggyal kellett járni, az autóban végig pörgő babám mindenféle mozgást abbahagyott abban a pillanatban, ahogy feltették az övet, és hazafelé a kocsiban azonnal újra ficánkolni kezdett. Nem vált be semmi, kávé, kóla, csoki, még ilyen haribo cukortojást is adtak a szülésznők, fujjjjjj. De elvileg koffein+szénhidrát használ, az én gyerkőcöm itt kint is nagyon önfejű :)
3/8 anonim válasza:
Én mindig vittem magammal vizet és műzli szeletet. Az indulás előtt ettem otthon és a műzlit is megettem addig, amíg vártam, hogy bemehessek a vizsgálatra. Na és persze az is jó volt, hogy akkorra kérhettem időpontot, amikor tudtam, hogy ébren van a kis pocaklakó és így hamar meg is lett a vizsgálat mindig.
4/8 anonim válasza:
Holnap megyek, már be van készítve egy jó nagy csoki a táskámba. Legelső alkalommal is nálam volt, csak nem volt idő megenni, mert hamarabb behívtak. De most résen leszek. Szolidan így is mocorgott, a végére bealudt. Bezzeg előtte meg utána az autóban mindjárt megjött a kedve.
5/8 anonim válasza:
Sose vittem semmit. Nőgyógyásznál se eszik/iszik az ember miközbe matatnak benne. Ez ugyanolyan vizsgálat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Jövő héten kezdem én is,majd megpróbálok az érzékeimre hagyatkozni és megveszem a büfében amit éppen megkívánok,capuccinoval pedig leöblítem.:-)Remélem ébren lesz a kis mocori!:-)
2013. júl. 3. 12:56
7/8 anonim válasza:
Én mindig vizet és csokit vittem magammal, a babám csak a csokira indult be.
8/8 anonim válasza:
Jövő héten megyek én is, de attól tartok esélytelen lesz a dolog. Pont olyan időpontot kaptam, mire a baba pont nyugis lesz. Majd beszélek a védőnővel, hogyha nem akadály, viszek reggelit (persze szolidan) és akkor ott reggelizek, mert arra fel szokott élénkülni. (Kis kakaó, valami édesebb péksütemény... Ezeket azért szereti.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!