Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőm elveszítette a...

A barátnőm elveszítette a babáját a 21. héten, megállt a szíve. Ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés

Nyugtassatok meg, én a 19.hétnél járok nagyon megijedtem.

az orvos azt mondta több ezer terhességnél amit végigkísért, talán ha 2 ilyen esete volt, de szerintem csak azért mondta, hogy megnyugodjak.

mondjuk ő az első ismerősöm akinél ilyenről tudok.

Azt hittem ha eljutok a 12.hétig akkor megnyugszom de így nem tudok ha ilyenek történnek körülöttem.

2013. júl. 3. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sajnos baj bármikor történhet,de nem ez a jellemző szerencsére.Szülés után is bármi történhet a babával,mint a felnőttekkel is,akinek gyereke van mindig aggódni fog ,hogy csak ne legyen soha semmi baja.Így viszont nem lehet élni,hogy mindig halálra aggódjuk magunkat valami miatt,persze amikor a közvetlen környezetben történik ilyen,az jobban megérinti az embert.Ne izgulj nálatok nem lesz semmi gond.Boldog babavárást kívánok!Őszinte részvétem a barátnődnek:(
2013. júl. 3. 08:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnálom ami a barátnőddel történt. Ez minden kismama rémálma. De szerencsére az orvosnak igaza van, és nem gyakran fordul elő. Nem lesz semmi baj, probálj megnyugodni.
2013. júl. 3. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!