Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap tudtam meg, hogy 7...

Tegnap tudtam meg, hogy 7 hetes magzatomnak megallt a szive, hogyan kerulhetnem el a mutetet?

Figyelt kérdés

Az orvos mar ott helyben meg akart muteni, mondtam, nem. Akkor jojjon vissza karacsony utan, 27-en. Mondtam neki, hogy elso vetelesem magatol lezajlott, es szeretnek varni meg.

Itt Magyarorszagon miert akarjak rogton muteni az embert? Miert nem varnak? Elso vetelesem kulfoldon volt, ott megallapitottak, hogy elhalt a magzat, es azt mondtak, ha nem indul el a verzes, adnak egy tablettat, ha az se mukodik, vegso esetben megmutenek. Elkezdtem verezni, minden masnap neztek a hcg-t addig, amig le nem ment nullara. Itt miert nem lehet ezt csinalni? Lehuzzak a tb-t a korhazak? Beirjak, hogy 3 napig bent fekudtem, kozben meg csak par ora az egesz? Nincs epp elg baja ilyenkor az embernek?

2012. dec. 25. 15:08
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
58%
Gondolom azért, mert itt nincs abortusz tabletta. Amúgy még nem hallottam olyanról, hogy egyből a megállapítás után el akarták végezni a műtétet. Kérd ki azért másik orvos véleményét is. Sajnálom ami veled történt :(
2012. dec. 25. 15:24
 2/38 anonim ***** válasza:
79%
Hat, hogy oszinte legyek, nem ertelek. Ha mar menthetetlen a baba, minek "tartogatni"? Hogy meg jobban megviseljen lelkileg? En minel hamarabb tul akarnek esni rajta....
2012. dec. 25. 15:25
 3/38 anonim ***** válasza:
74%
Én sem értem a felháborodásodat.
2012. dec. 25. 15:30
 4/38 anonim ***** válasza:
50%
Nekem eléggé morbid, hogy egy halott magzatot hordasz es nem akarod, hogy megmütsenek. Egyébként bele is halhatsz, nem tudtad? Hullamérgezést kaphatsz.
2012. dec. 25. 15:35
 5/38 anonim ***** válasza:
65%
Egy halott magzatot hordozni napokon át. Ez veszélyes is lehet a te egészségedre.Netán emiatt sietett volna az orvos.
2012. dec. 25. 15:36
 6/38 anonim ***** válasza:
91%
Szia!Nekem is volt missed ab műtétem szeptemberben. Ugyanúgy megállt a baba szíve. Nekem azt mondta az orvosom, h megvárhatnánk h magától beinduljon, de elég nagy kockázattal jár, ha egy halott magzat még pl napokig benned van!Nagy a fertőzésveszély. Nekem 3 napot kellett várni, mert itt nálunk 2 dokinak kell megállapítania h nem él a baba, de nekem az a 3 nap is szörnyű volt, a tudat h a halott babám bennem van és semmit nemtudok tenni ellene. Ha magától beindult volna és láttam volna, h kijön belőlem én szerintem, szerintem fel sem tudtam volna dolgozni, a műtétet is alig tudtam. Bár akkor ott a 3 napba nagyon szerettem volna ha beindul magától, forró vízben fürödtem, emelgettem de nem indult be a vetélés. Utólag visszagondolva, nem bánom, h inkább megműtöttek.
2012. dec. 25. 15:36
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

7hetes magzathoz màr tágítás szükséges. Sajnos tudom àtestem rajta. 8 hetesen halt el a babám :( kitartás!

Ja és nálam is sietették. Sajnálom!

2012. dec. 25. 15:38
 8/38 anonim ***** válasza:
32%

Meg akarod várni, hogy vérmérgezést kapj a halott babától?

A szülészeten feküdt velem egy "okos" anyuka. Mondta az orvosoknak, hogy indítsák meg a szülést,mert 5 napja nem mozog a babája. Megműtötték, de már késő volt, meghalt pár nap múlva vérmérgezésben. 3 gyerek maradt árván.

2012. dec. 25. 15:40
 9/38 anonim ***** válasza:
42%
Gondolom, nem szeretnél hullamérgezést kapni... (ugyanis ha már nem él a babád, el kezd bomlani, ami neked nem jó.)
2012. dec. 25. 15:43
 10/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felhaborodva, es higgyetek el szeretnek tullenni rajta. De szeretnek a termeszetnek egy kis idot adni. Elozo vetelesemnel is mar 3 hete nem elt a baba, mikor elkezdtem barnazni, es megallapitottak, hogy 8 hetes helyett csak 5 hetes a merete. Addig eszre se vettem semmit, hogy baj lenne. Es szerintem nem en vagyok az egyetlen, akinek hetek mulva kezdodott a pecseteles, addig semmi jele nem volt a magzat elhalasanak. Maga a verzes is kb. egy hetig tartott, es nem kaptam hullamergezest...
2012. dec. 25. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!