Tegnap tudtam meg, hogy 7 hetes magzatomnak megallt a szive,
hogyan kerulhetnem el a mutetet?
Figyelt kérdés
Az orvos mar ott helyben meg akart muteni, mondtam, nem. Akkor jojjon vissza karacsony utan, 27-en. Mondtam neki, hogy elso vetelesem magatol lezajlott, es szeretnek varni meg.
Itt Magyarorszagon miert akarjak rogton muteni az embert? Miert nem varnak? Elso vetelesem kulfoldon volt, ott megallapitottak, hogy elhalt a magzat, es azt mondtak, ha nem indul el a verzes, adnak egy tablettat, ha az se mukodik, vegso esetben megmutenek. Elkezdtem verezni, minden masnap neztek a hcg-t addig, amig le nem ment nullara. Itt miert nem lehet ezt csinalni? Lehuzzak a tb-t a korhazak? Beirjak, hogy 3 napig bent fekudtem, kozben meg csak par ora az egesz? Nincs epp elg baja ilyenkor az embernek?
Gondolom azért, mert itt nincs abortusz tabletta. Amúgy még nem hallottam olyanról, hogy egyből a megállapítás után el akarták végezni a műtétet. Kérd ki azért másik orvos véleményét is. Sajnálom ami veled történt :(
2012. dec. 25. 15:24
2/38 anonim válasza:
Hat, hogy oszinte legyek, nem ertelek. Ha mar menthetetlen a baba, minek "tartogatni"? Hogy meg jobban megviseljen lelkileg? En minel hamarabb tul akarnek esni rajta....
2012. dec. 25. 15:25
3/38 anonim válasza:
Én sem értem a felháborodásodat.
2012. dec. 25. 15:30
4/38 anonim válasza:
Nekem eléggé morbid, hogy egy halott magzatot hordasz es nem akarod, hogy megmütsenek. Egyébként bele is halhatsz, nem tudtad? Hullamérgezést kaphatsz.
2012. dec. 25. 15:35
5/38 anonim válasza:
Egy halott magzatot hordozni napokon át. Ez veszélyes is lehet a te egészségedre.Netán emiatt sietett volna az orvos.
2012. dec. 25. 15:36
6/38 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt missed ab műtétem szeptemberben. Ugyanúgy megállt a baba szíve. Nekem azt mondta az orvosom, h megvárhatnánk h magától beinduljon, de elég nagy kockázattal jár, ha egy halott magzat még pl napokig benned van!Nagy a fertőzésveszély. Nekem 3 napot kellett várni, mert itt nálunk 2 dokinak kell megállapítania h nem él a baba, de nekem az a 3 nap is szörnyű volt, a tudat h a halott babám bennem van és semmit nemtudok tenni ellene. Ha magától beindult volna és láttam volna, h kijön belőlem én szerintem, szerintem fel sem tudtam volna dolgozni, a műtétet is alig tudtam. Bár akkor ott a 3 napba nagyon szerettem volna ha beindul magától, forró vízben fürödtem, emelgettem de nem indult be a vetélés. Utólag visszagondolva, nem bánom, h inkább megműtöttek.
2012. dec. 25. 15:36
7/38 anonim válasza:
7hetes magzathoz màr tágítás szükséges. Sajnos tudom àtestem rajta. 8 hetesen halt el a babám :( kitartás!
Ja és nálam is sietették. Sajnálom!
2012. dec. 25. 15:38
8/38 anonim válasza:
Meg akarod várni, hogy vérmérgezést kapj a halott babától?
A szülészeten feküdt velem egy "okos" anyuka. Mondta az orvosoknak, hogy indítsák meg a szülést,mert 5 napja nem mozog a babája. Megműtötték, de már késő volt, meghalt pár nap múlva vérmérgezésben. 3 gyerek maradt árván.
2012. dec. 25. 15:40
9/38 anonim válasza:
Gondolom, nem szeretnél hullamérgezést kapni... (ugyanis ha már nem él a babád, el kezd bomlani, ami neked nem jó.)
2012. dec. 25. 15:43
10/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felhaborodva, es higgyetek el szeretnek tullenni rajta. De szeretnek a termeszetnek egy kis idot adni. Elozo vetelesemnel is mar 3 hete nem elt a baba, mikor elkezdtem barnazni, es megallapitottak, hogy 8 hetes helyett csak 5 hetes a merete. Addig eszre se vettem semmit, hogy baj lenne. Es szerintem nem en vagyok az egyetlen, akinek hetek mulva kezdodott a pecseteles, addig semmi jele nem volt a magzat elhalasanak. Maga a verzes is kb. egy hetig tartott, es nem kaptam hullamergezest...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!