Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap tudtam meg, hogy 7...

Tegnap tudtam meg, hogy 7 hetes magzatomnak megallt a szive, hogyan kerulhetnem el a mutetet?

Figyelt kérdés

Az orvos mar ott helyben meg akart muteni, mondtam, nem. Akkor jojjon vissza karacsony utan, 27-en. Mondtam neki, hogy elso vetelesem magatol lezajlott, es szeretnek varni meg.

Itt Magyarorszagon miert akarjak rogton muteni az embert? Miert nem varnak? Elso vetelesem kulfoldon volt, ott megallapitottak, hogy elhalt a magzat, es azt mondtak, ha nem indul el a verzes, adnak egy tablettat, ha az se mukodik, vegso esetben megmutenek. Elkezdtem verezni, minden masnap neztek a hcg-t addig, amig le nem ment nullara. Itt miert nem lehet ezt csinalni? Lehuzzak a tb-t a korhazak? Beirjak, hogy 3 napig bent fekudtem, kozben meg csak par ora az egesz? Nincs epp elg baja ilyenkor az embernek?

2012. dec. 25. 15:08
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Januar harmadikara kaptam idopontot kaparasra, sajnos csak kicsit verzek.
2012. dec. 30. 18:23
 32/38 anonim ***** válasza:
67%

Fogadd őszinte részvétemet.

Én a magam részéről azt hiszem könyörögnék a műtétért, meghozzá altatásban. :(

A 3 nap pedig azért volt rajta, mert ilyenkor 3 napig fenn van tartva neked egy ágy esetleges komplikációk miatt.

2013. jan. 1. 12:56
 33/38 anonim ***** válasza:
10%
Nagyon sajnálom azt, ami történt. Na de most komolyan, tényleg ez a legnagyobb bajod ebben a helyzetben?!
2013. jan. 1. 13:04
 34/38 anonim ***** válasza:
76%

Jézusom mennyire érzéketlen ember van ... :( Sajnos ezt kell, hogy mondjam! " Minek tartogatod a halott magzatodat?" " " Mi ez, öngyilkossági kísérlet? " " Neked tényleg ez a legnagyobb bajod ebben a helyzetben ?"

Szerencsétlen kérdező nem hónapokig, évekig szeretne még várni arra, hogy magától meginduljon ez a folyamat, hanem csupán néhány napról volt szó. Ezt sem alaptalanul szerette volna, hanem előzetes tapasztalatai alapján látott benne némi realitást. Nincs ezzel semmi gond, valószínűleg ha ne adj Isten velem ez megtörtént volna, a következő alkalommal én is igyekezném elkerülni a műtétet. Nyilván, én is (és valószínűleg a kérdező is!!) abba a csoportba tartozik, aki szeretne ezen minél hamarabb túl lenni, hiszen csak a vetélést/eü. kaparást követően lehet elkezdeni magunkban feldolgozni a történteket. Nem arról van szó, hogy Ő a határokat szeretné feszegetni, csak sokan inkább a természetre bíznák ezeket a dolgokat. Nem akar Ő a saját egészségével sem játszani ... Ahogyan már olvashattátok, van időpontja csak reménykedik benne, hogy addig hátha magától távozik a magzat. Akik pedig úgy beszéltek a magzatról mint kb. egy elpusztult kutyáról, már elnézést, kicsit magukba nézhetnének és elgondolkozhatnának azon, hogy mennyire fájhatott ez a kérdezőnek! Aki kulturáltan megfogalmazta a válaszát, arra ez nyilván nem vonatkozik, csak aki agresszív, kioktató módon tudott csak reagálni erre a kérdésre!

Egyébként Kedves Kérdező, én is azt javaslom, hogy engedd, hogy minél hamarabb megműtsenek, így lesz a legjobb! Tényleg nem szabad ezt húzni, nehogy gond legyen belőle! Kívánom, hogy a következő babád egészséges legyen!

2013. jan. 1. 13:24
 35/38 anonim ***** válasza:
83%

Érdemben nem igen tudok hozzászólni a dologhoz. csak azért írok, hogy legyen még egy kedves komment a sok gyomorforgató gyalázkodás után.

Kérdező, remélem minél előbb túljutsz ezen és boldogan babázhatsz!

2013. jan. 1. 14:09
 36/38 A kérdező kommentje:

Latod, kis embersegert lepontozast kapsz. Ilyenek az emberek.

Valaszokat mar nem varok kerdesemre, de ha legalabb egy embert elgondolkodtattam a linkekkel, mar megerte kiemelni a kerdest.

2013. jan. 1. 15:52
 37/38 anonim ***** válasza:
88%

0% mert nem álltam be közétek szerencsétlent köpködni???

Mert sajnálom? Sok nyomorult senki, legyen ez életek csúcspontja, hogy szemétkedhettek egy olyannal, aki most vesztette el a babáját.

2013. jan. 1. 16:07
 38/38 anonim ***** válasza:
79%
Kedves utolsó én is csak lepontozást kaptam mert kiálltam mellette. :)
2013. jan. 1. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!