Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a magzatomnak?

Lehet baja a magzatomnak?

Figyelt kérdés
utoljára június28 án múlt el a menstruációm.júliusban belazasodtam 18-adikától 3napig szedtem rubophent és neo citrant.most kiderült,terhes vagyok.csak 13ára van időpontom a dokihoz és nagyon félek.köszike a válaszokat
2012. aug. 2. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Semmi baja nem lesz nyugi!!!!!!!!
2012. aug. 2. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Nincs semmi baja a babádnak. Gratulálok! Boldog Babavárást.

26 hetes kismami

2012. aug. 2. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Semmi baja nem lesz! Annyira az elején vagy még,ha jól számolom 6 hetes vagy, nincs rá káros hatással még semmi. Majd ezután már viszont vigyázni kell!! Nekem arcüreg gyulladásom (is) volt terhesen, de minden okés! Nyugi, nem lesz semmi baj!
2012. aug. 2. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg semmi baja nem lesz,ilyenkor még nincs közvetlen kapcsolatban az anyai szervezettel,nem jutnak át hozzá ezek a dolgok,ne aggódj :)Gratulálok a picihez és boldog babavárást!

31hkm

2012. aug. 2. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Annyira megnyugtattatok,köszönöm szépen
2012. aug. 3. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!