Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam ultrahangon a héten és...

Voltam ultrahangon a héten és 7 mm-es kis magzatom van! Alhasi fájdalmaim szoktak lenni, de azt mondták ez természetes, de ma enyhe kis mennyiség barnás folyásom volt! Ez normális vagy ettől lehet valami baja a magzatomnak?

Figyelt kérdés
2007. szept. 22. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez is teljesen természetes, ez akár a terhesség végéig is megmaradhat. Ha nagyon aggaszt, kérdezd meg a nőgyógyászodat, akkor kenetet fog venni, de nem kell aggódni, ez normális dolog.
2007. szept. 22. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy épp a kenetvételtől lett a folyás, nekem két napig volt attól.
2007. szept. 23. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Kenetvételtől, amikor megbirizgálnak nekem is szokot barnás színű folyásom lenni. De bármitől is van, nem veszítesz semmit ha kikéred az orvosod véleményét! Sok sikert!
2007. szept. 23. 23:56
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez volt.valamikor aludni sem birtam es görnyedve voltam az ägyon ugy görcsöltem.vegül kiderül hogy normälis folyamat.lassan meg is szülök:),a folyäsrol meg annyit hogy az is termeszete de lehet hogy fertözes.menj dokihoz az a biztos
2007. szept. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!