Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap tudtam meg, hogy 7...

Tegnap tudtam meg, hogy 7 hetes magzatomnak megallt a szive, hogyan kerulhetnem el a mutetet?

Figyelt kérdés

Az orvos mar ott helyben meg akart muteni, mondtam, nem. Akkor jojjon vissza karacsony utan, 27-en. Mondtam neki, hogy elso vetelesem magatol lezajlott, es szeretnek varni meg.

Itt Magyarorszagon miert akarjak rogton muteni az embert? Miert nem varnak? Elso vetelesem kulfoldon volt, ott megallapitottak, hogy elhalt a magzat, es azt mondtak, ha nem indul el a verzes, adnak egy tablettat, ha az se mukodik, vegso esetben megmutenek. Elkezdtem verezni, minden masnap neztek a hcg-t addig, amig le nem ment nullara. Itt miert nem lehet ezt csinalni? Lehuzzak a tb-t a korhazak? Beirjak, hogy 3 napig bent fekudtem, kozben meg csak par ora az egesz? Nincs epp elg baja ilyenkor az embernek?

2012. dec. 25. 15:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
55%
Tőlem aztán azt csinálsz amit akarsz, nem én kockáztatom az életem...
2012. dec. 25. 15:47
 12/38 anonim ***** válasza:
92%
Bocsi, én nem tudom, hogy mit lehet ilyenkor és mit nem, mert nekem még nem volt soha szerencsére, csak elolvastam a kérdésed. Nagyon sajnálom ami történt. Biztos nagyon nehéz lehet :( :( Kívánom, hogy a következő babád egészségesen megszülethessen! :(
2012. dec. 25. 15:53
 13/38 anonim ***** válasza:
17%
minek tartotgatsz egy halott magzatot?öngyilkossági kisérlet vagy mi a fene?
2012. dec. 25. 15:53
 14/38 anonim ***** válasza:
43%
Sajnálom a ami veled történt.De megütette az a szemem,hogy fel vagy háborodva aon,hogy a kórház lehúzza tb-t.Nekem ez baromira nem jutna az eszembe ilyen helyzetben.
2012. dec. 25. 15:55
 15/38 A kérdező kommentje:

Akkor perelhetem a kulfoldi korhazat, ahol veteltem eloszor, hogy veszelyeztettek az eletemet?

Koszonom azoknak, akik nem agresszivan valaszoltak.

2012. dec. 25. 15:56
 16/38 A kérdező kommentje:
Mar volt a zaromon 3 nap irva annak ellenere, hogy fel nap volt. Csak ezert gondoltam, de igazabol ez a legutolso most, ami bant.
2012. dec. 25. 15:58
 17/38 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom megvisel az ami történt, és még így is támadnak. Látod ilyenek az emberek sajnos.... :( Szerintem menj vissza 27-én és próbáld a dokiddal megbeszélni.
2012. dec. 25. 16:00
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

Jobb az ilyet nem a természetre bízni. Engem berendeltek szept. 21-re vizsgálatra. Erre a napra voltam egyébként kiírva is - gondoltam, nem megyek be, mert semmit nem éreztem, majd jönnek a fájások, majd akkor úgy is menni kell. De a végén nem kockáztattam. Megvizsgáltak, azonnal szülőszoba, zöld volt a magzatvíz, de semmilyen fájásokat nem érzékeltem. Utána mondta a doki, kis híja, hogy nem lett szép kislányom.

Én is ismertem egy anyukát, már utolsó hónapban volt, nem vette észre, hogy nem él a baba. Arra figyelt fel, hogy a karján lila foltok jelentek meg, ezek a hullamérgezés jelei voltak.Esetleg a későbbi terhességedet is kockáztatod, ha várod, hogy a természet végezze el az orvos dolgát.

2012. dec. 25. 16:00
 19/38 A kérdező kommentje:
Meg mielott nagyobb felhaborodast okoznek, VAN IDOPONTOM mutetre, csak abban remenykedek, hogy addig elindul magatol a veteles.
2012. dec. 25. 16:02
 20/38 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is nemrég volt egy vetélésem és hiába ment el otthon a baba (8 hetes) attól csináltak utána egy tágításos gyógykaparást nehogy véletlen bent maradjon valami.Hidd el jobban jársz ha nem látod,h mi esik ki belőled mert nem fogod tudni feldolgozni.Nekem novemberben volt a műtét és a mai napig visszatér az álmomba a látvány.Egyébként én 2 napi voltam kórházban az első nap estéjén felrakták a tágítót másnap reggel meg műtöttek.
2012. dec. 25. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!