Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36ik heten meg nincs befordulv...

36ik heten meg nincs befordulva, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk a dokinal,azt mondta meg nincs befordulva a baba.38ik hetre vissza rendelt hogy lassuk mi lesz,es beszeljuk meg az esetleges csaszar metszest.Volt mar valaki akinek emiatt lett csaszar?
2013. júl. 3. 07:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom faros volt:)

Rettegtem nehogy spontán kelljen megszülnöm,ugyanis 3. baba volt és azt mondták mivel kettőt már szültem akár mehetne is farosan.

38 hetesen felkerestem egy nagyon jó magándokit,hogy megbezséljem vele,hogy császározzon meg mert nem akarok kockáztatni:)

És láss csodát,a kisasszony 38 hetesen befordult:))

A dokinő még azt is meg tudta mondnai hogy egy két nappal korábban fordult be:)

Utána ugy is maradt már.

Kérdezte hogy emeltem vagy cipekedtem e vagy tornáztam e,de épp akkor költöztünk,igy valoszinű akkor befordult....:)

Attól független császár lett....

Per pill 3 hónapos a művésznő:))

2013. júl. 3. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!