Bajcsyban szült valaki úgy, hogy nem volt fogadott orvosa, tapasztalatok?
Én ott szültem, de volt fogadott dokim és szülésznőm is.
Dr Fábián István és Tóth Ferencné Móni, imádtam!!! :)
Mindenki kedves volt, jók a szobák, a kaja is oké, kényelmes minden és a hangulata is jó a kórháznak, ha lehet egy kórház hangulata jó. :D
nekem csodás emlék az ott töltött időszak, és semmi bajom nem volt,.
A szülőszobák is jók, van kád és színes szobák vannak.
Én nagyon ajánlom és apa, vagy bárki, akár többen is bent lehetnek Veled, nagyon rugalmasak, Fotózni, videózni is lehet. A doki magától fotózott, mikor apa vágta el a köldökzsinórt! Áldom e miatt is. :)
Üdv és könnyű szülést, sok boldogságot, egészséget: Egy egy éves Tündérke anyukája. :)
Igen, elmondom, de amúgy Ő annyira nem közvetlen és hülyülős doki, de kedves, alapos és fiatal, 37 körül van, amúgy jó fej. :)
IKEA-val szemben van magánrendelője, és egy vizsgálat 10.000 Ft és a szülés egy éve volt nekem 70.000 ha jól emlékszem. :)
A szülésznőmet viszont mindenképp ajánlom, ha kell, adok telszámot, nagyon kedves nő és minden szempontból szuper szülésznő és társ a nehéz órák alatt!! :) Ha van kérdésed, írj nyugodtan!! :)
Mondom, nekem is bent volt anyum a vajudás alatt. Csak a szülésnél nem, de egyszer mikor NSTn voltunk egy egész (cigány) család jött ki a szülőszobáról, amikor megszületett a kicsi. Bent voltak végig...
Szóval megbeszélés kérdése, de tuti nem gond egyik dokinál sem, szerintem. Itt védőruha sem, kell, pedig az nem ártana szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!