Kárhetek még egy UH így a 36-37. héten? Mik a tapasztalatok Győrben nem "fogadott" doki mellett?
Mika Péterhez járok SZTK-ás rendelésre.32.héten azt mondta szép nagy baba lesz,az UH alapján,majd 2 hét múlva rákérdezett,hogy fejvégű e,mert (szerintem) nem egyértelműen találta meg a szívhangot.És azt mondta nem lesz akkora baba,mint az 1.babám.
Teljesen össze vagyok zavarodva.Aggódok.Ha megkérem ír "beutalót" az UHra,hogy kicsit megnyugodjunk,és tisztán lássunk?
Szia!Én nem győri vagyok de még van egy kötelező UH a 38.héten úgyhogy szólj a dokinak hogy adjon beutalót :))
Jó babavárást és könnyű szülést
8 hós kisfiú anyukája
Nem értem miért 4 kötelező UH van,nézd csak itt a link:http: //www.babaszoba.hu/articles/Hany_ultrahangos_vizsgalat_szukseges?aid=20081120185302
első voltam
á,a magán kilőve.érdekes,mert az ikres barátnőmet 2hetente UHozták.remélem meg tudom győzni csütörtökön a dokim :-)
mert valahogy nem érzem hogy befordult volna,sőt ma is szinte egész nap keresztben volt,pedig már 36+1hetes vagyok
nálunk van még egy kötelező uh a 38.héten is.de pl ma voltam dokinál nst-n,és utána mgnézett uh-al is h rendben van e a picim.itt nálunk sűrűn uh-oznak.szerencsére.jövő hét hétfőn meg 38 hetesre megyek.sztem ha kérsz csinálnak neked is.
37 hetes km
Én győri vagyok,fogadott dokim van,de már nekem sem lesz több uh.A dokim azt mondta hogy a 32.heti után már nem kell,ha csak nincs valami gond.
36 h vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!